Rob Kaman: Inzamelingsactie voor afscheid Kickboksicoon gestart Nieuws
Nieuws

Rob Kaman: Inzamelingsactie voor afscheid Kickboksicoon gestart

Rob Kaman: Inzamelingsactie voor afscheid Kickboksicoon gestart

Rob Kaman de grondlegger van het kickboksen in Nederland, is afgelopen weekend overleden. Familie en fans bundelen krachten om hem een waardig afscheid te geven.

Topkickbokser Rob Kaman, een icoon in de Nederlandse vechtsportwereld, is afgelopen weekend helaas overleden. Hij wordt gezien als een van de grondleggers van het kickboksen in ons land en heeft met zijn passie en toewijding een onuitwisbare stempel gedrukt op de sport.

Om Rob Kaman de eervol afscheid te geven die hij verdient, is er een inzamelingsactie gestart door zijn familie. Via GoFundMe kan iedereen een donatie doen om bij te dragen aan de kosten van de ceremonie. Het streefbedrag is €50.000,-.

We willen iedereen de kans geven om afscheid te nemen

Monique Kaman, legt in een emotionele oproep uit waarom de inzamelingsactie is gestart: "Helaas zijn wij geconfronteerd met een uitdaging die onze mogelijkheden te boven gaat. De immense hoeveelheid vrienden, vechters en fans die afscheid willen nemen van Rob, overstijgt de verzekeraar en onze eigen capaciteit."

"We willen er voor zorgen dat iedereen die Robbie in zijn hart draagt op zijn manier, en herinnering afscheid kan nemen met de waardigheid en liefde die hij verdient."

rob kaman

Overweldigende steun van fans en vechters

De dood van Rob Kaman kwam hard aan bij velen. De Nederlandse vechtsportwereld is in rouw en fans uiten massaal hun medeleven. Ook collega-vechters, die Rob Kaman kenden en respecteerden, betuigen hun respect en waardering.

"De hoeveelheid steun die we ontvangen is hartverwarmend", aldus Monique Kaman. "Daarom geven wij met deze crowdfunding de mogelijkheid om een steentje bij te dragen om de afscheid eervol en voor iedereen mogelijk te maken."

Help mee Rob Kaman een waardig afscheid te geven

Iedereen die Rob Kaman een warm hart toedraagt kan een donatie doen via de GoFundMe-pagina: https://www.gofundme.com/f/robs-legacy-fund-your-goodbye-to-rob?qid=65766b98c8f3e8cdd99a5a6161fe8552 "Samen kunnen we Rob Kaman het afscheid geven die hij verdient, en zijn nalatenschap eren."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws