Rico vs Badr gepland voor 8 december 2018 in Ahoy? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rico vs Badr gepland voor 8 december 2018 in Ahoy?

Rico vs Badr gepland voor 8 december 2018 in Ahoy?

Bij Plan C en Mystery Repeats Events zijn ze er zeker van: Het titanengevecht Badr vs Rico 2 gaat in december van dit jaar plaatsvinden. Gemakshalve hebben zij dan ook voor 8 december alvast een evenement aangemaakt op Facebook.  Echter sloot Plan C haar deuren recentelijk is men het event vergeten weg te halen van Facebook? Maar meer sites lijken 8 december toch in de agenda te hebben staan?

Rotterdam

Ook bij Tickets 4u zijn ze er stellig van overtuigd dat het spraakmakende gevecht op 8 december zal plaatsvinden in de Ahoy te Rotterdam. De genoemde organisaties houden wel een slag om de arm en geven aan dat het gevecht verschoven kan worden naar een andere datum en/of locatie. Maar hebben Mystery Repeats Events, en tickets4u ook een plan B als het gevecht niet doorgaat op de aangegeven datum en locatie?

Badr vs Rico gepland op 8 december 2018 in Ahoy?

Met inmiddels meer dan 56.000 geïnteresseerden op Facebook voor dit evenement en meer dan 4100 mensen die al aangeven ernaartoe te gaan, kan deze aankondiging niet over het hoofd worden gezien. Dat beide vechters hebben aangegeven een rematch niet uit de weg te gaan, dat is een feit, echter een definitieve datum en locatie is vanuit GLORY nog niet via de officiële kanalen gecommuniceerd, en of deze er komt valt nog te bezien, het jaar is nog niet voorbij en er kan nog van alles gebeuren.

Titel

Sinds Rico Verhoeven vocht tegen Badr Hari op 6 december 2016 in de König Pilsener Arena in Oberhausen, heeft hij vier partijen gewonnen: tegen Ismael Lazaar, Antonio Silva, Jamal Ben Saddik en Brestovac. Hij verdedigde in totaal zeven keer succesvol zijn wereldtitel. Op 29 september aanstaande staat Verhoeven in de ring tegen Guto Inocente wederom om zijn titel te verdedigen.

Badr Hari vocht eenmaal sinds de clash met Verhoeven dit was op Glory 51 in Ahoy tegen Hesdy Gerges, een partij die Badr won en waar een uitzinnige menigte hem toejuichte. Het laat onverlet te zeggen dat als dit gevecht echt plaats gaat vinden het de slagroom op de taart zal zijn voor veel kickboks fans binnen en buiten Nederland.

Bekijk ook

Spierbonk! Conor McGregor groeit massaal ondanks blessure

Conor McGregor, voormalig UFC-kampioen heeft serieuze spieren kunnen opbouwen

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page