Rico over gevecht met Tyson Fury: 'Laten we het doen'
Home / Nieuws / Rico over gevecht met Tyson Fury: ‘Laten we het doen’

Rico over gevecht met Tyson Fury: ‘Laten we het doen’

Rico Verhoeven die de boksring in gaat tegen een van de beste boksers ter wereld Tyson Fury, zou een droomgevecht zijn voor veel fans. In een gesprek tijdens de Podcast van Ariel Helwani gisteravond werd de kickbokskampioen gevraagd hoe hij daar tegenover staat.

Glory kampioen Verhoeven behoort tot de drie gevaarlijkste vechters ter wereld volgens Helwani, naast bokskampioen Tyson Fury en UFC-kampioen Francis Ngannou. Op de vraag of Verhoeven een gevecht me een van beiden zou zien zitten, op gemixte regels antwoord de kampioen dat dit al eens is besproken.

Laten we het doen

,,Ik train al heel lang terug met Tyson Fury, zelfs voordat ik kampioen werd”, zegt Verhoeven. ,,Wij zeiden toen al tegen elkaar dat wij beiden kampioenen zouden worden in onze sporten.” Dit is in ieder geval voor beiden uitgekomen, Verhoeven is al tien jaar ongeslagen en Fury heeft een dito record.

,,Tijdens onze trainingen zei Tyson van ik wil een kickboksgevecht doen”, zegt Verhoeven. ,,Ik zei laten we het doen.” Ook zegt Verhoeven dat het te gek zou zijn als zoiets gebeurde. Bekijk de video voor meer…

Bekijk ook

Gestoord! Coach trapt kickboksers ‘KO’ (video)

Wat moeten wij hier nu weer van denken?

Zoon SLOOPT stiefvader die moeder mishandelde! ‘Flik dit nooit meer’

Hij mepte de bruut alle kanten op.

‘Nokken hij is al ‘KO!’ Knuppelaar neer gemept (video)

Dreigen is geen slim idee

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page