Rico Verhoeven over Max Verstappen: 'Angstig moment' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven over Max Verstappen: 'Angstig moment'

Rico Verhoeven over Max Verstappen: 'Angstig moment'

Rico Verhoeven is meer dan trots op zijn maatje Max Verstappen. Laatstgenoemde schreef gisteren geschiedenis door in Abu Dhabi de eerste Nederlandse Formule 1 wereldkampioen te worden.

Kickbokskampioen Verhoeven weet als geen ander hoe een wedstrijd op het laatste moment nog kan veranderen. In een reactie aan Omroep Brabant zegt Verhoeven; ,,"Het is pas klaar als de laatste bel geklonken heeft, in mijn geval", zegt Verhoeven. ,,En in Max zijn geval als de laatste ronde is geweest. Dit scenario hadden we niet kunnen schrijven."

Angstig moment

Toch was Verhoeven er niet zo zeker van dat vriend Max zou slagen in zijn missie. ,,Max is tactisch zo sterk dat hij gelijk van banden wisselde. Ik was daarna eigenlijk bang dat ze hem niet achter Lewis Hamilton zouden laten", aldus Verhoeven (lees meer onder video).

De twee raakte enkele jaren geleden bevriend en Verhoeven wilde het gouden moment van Verstappen niet missen. ,,Ik ben zelf ook superdruk met trainingen en het is altijd lastig om de agenda's te combineren, maar als je maatje kampioen kan worden, dan wil ik daarbij zijn om hem te steunen. En hij heeft het gewoon gedaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws