Instagram blokkeert foto Rico Verhoeven! 'Ik zie alles' Nieuws
Nieuws

Instagram blokkeert foto Rico Verhoeven! 'Ik zie alles'

Instagram blokkeert foto Rico Verhoeven! 'Ik zie alles'

Rico Verhoeven schreef samen met Jamak Ben Saddik geschiedenis tijdens hun laatste gevecht in het Gelredome eerder dit jaar. Veel fans zijn het er mee eens dat de monsterclash zou in een Rocky film zou passen.

Na de wedstrijd was Rico flink gehavend en had een vervaarlijke verwonding in het gezicht. deze was zo heftig dat zelfs de gezichtsherkenning op de telefoon van de kampioen zich afvroeg wie hij voor zich had.

Op 1 oog

Critici vonden dat de wedstrijd gestaakt had moeten worden waardoor Ben Saddik als winnaar zou zijn uitgeroepen. Vandaag plaatste Rico een bericht en foto waarin de topatleet toegeeft op 50% zicht te hebben gevochten. Iets waar normaliter een gevecht op zou kunnen standen.

In zijn Insta relaas schrijft de kampioen; ,,Dokter, Rico wat zie je? Ik? Ik zie alles. Dit was hetzelfde als aan een blinde man vragen hoeveel vingers houdt ik omhoog", aldus de kampioen.

,,Maar ik had tenminste nog 1 goed oog om de klus te klaren…….dus de boodschap die we niet zien is nooit opgeven. Fijne zondag wereld. " Instagram vond waarschijnlijk de foto te heftig om te plaatsen en blokkeerde deze met de waarschuwing voor gevoelige inhoud.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws