Rico Verhoeven ontkent bedreiging No Surrender-oprichter Klaas Otto Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven ontkent bedreiging No Surrender-oprichter Klaas Otto

Rico Verhoeven ontkent bedreiging No Surrender-oprichter Klaas Otto

Rico Verhoeven (screenshot YouTube)
Rico Verhoeven (screenshot YouTube)

Irritatie

,,In de media staat dat Rico verklaringen heeft afgelegd. Dat is een vervelend citaat. Hij heeft met niemand gesproken. Rico zal het altijd voor zijn vrienden opnemen - en Danny is een vriend - maar hij staat ver buiten dit wereldje. Rico is ook geen onderdeel van deze zaak. Dit wekt irritatie op, terwijl hij bezig is met de voorbereiding op zijn volgende gevecht.'' Aldus manager Karim Erja.

Klaas Otto zou tijdens de rechtszaak tegen hem ook hebben aangegeven dat Rico niet gezegd zou hebben dat Otto Danny met rust moest laten. Verhoeven zou hebben gezegd dat Otto zich niet meer moest bemoeien met de scheiding van Danny en zijn vrouw. Aldus het AD.

Geruchten

Vorige week kwamen via de media berichten naar buiten dat een paar jaar geleden Rico Verhoeven langs zou zijn geweest bij No Surrender-oprichter Klaas Otto en deze zou hebben bedreigd omdat Otto zijn vriend Danny van der G zou hebben bedreigd en mishandeld. NU.nl schrijft dat Otto heeft verklaard dat het conflict tussen hem en Van der G zou gaan over de reparatie van een oldtimer.

Otto staat terecht voor de rechtbank in Breda voor onder meer brandstichting, witwassen, afpersing en bedreiging. Otto ontkent alle beschuldigingen tegen hem. Dinsdag wordt de strafeis verwacht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws