Home / Nieuws / Rico Verhoeven in nieuw reisprogramma van Johnny de Mol

Rico Verhoeven in nieuw reisprogramma van Johnny de Mol

Rico Verhoeven in het nieuwe reisprogramma van Johnny en bezoekt stammen in Johnny Into The Wild.

Rico Verhoeven in het nieuwe reisprogramma van Johnny en bezoekt stammen in Johnny Into The Wild.
Foto: Instagram Johnny de Mol

Johnny de Mol heeft Rico Verhoeven weten te strikken voor zijn nieuwe reisprogramma van Johnny de Mol, Johnny Into The Wild. Samen zijn de heren op pad geweest in de jungle van Brazilië. De opnames zitten er inmiddels op, en zal binnenkort op TV te zien zijn. Naast Rico Verhoeven zijn Estelle Cruijf en Eva Jinek op pad gegaan met De Mol. In totaal hebben zeven BNers mee gedaan aan het programma.

Gedeeld via Instagram

Op Instagram deelde De Mol een foto waarop te zien is dat hij kickbokser Rico Verhoeven stevig omarmd. ,,It’s a wrap! Het zit erop! Vier maanden, zes landen, zeven gasten… één groot avontuur!”, schrijft De Mol trots.

Johnny de Mol maakte de deelnemers vanochtend ook gelijk bekend. Ook Eva Jinek, Isa Hoes, Dinand Woesthoff, Frank de Boer en Merel Westrik zagen het format van de serie duidelijk als een uitdaging om niet alleen zichzelf te leren kennen, maar ook om deze ervaring te delen met de Nederlandse televisie kijker.

Stammen bezoeken

In het programma Johnny Into The Wild gaan de BN’ers met De Mol samen op pad. Ze bezoeken stammen die nog net zo leven als hun voorouders dit deden. De deelnemers krijgen dan ook de vraag voorgeschoteld of zij dit leven aankunnen en hun luxe leven achter zich te kunnen laten.

Het blijft niet bij het bezoeken van één land maar trekt het gezelschap naar Ecuador, Mongolië, Kenia, en Namibië om daar diverse stammen en volkeren te bezoeken. Johnny Into The Wild is vanaf maandag 4 september om 21.30 uur op RTL4 te zien. Dus wil je Rico Verhoeven eens buiten de ring mee maken in een andere omgeving dan de vertrouwde boksring, zeker kijken!

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page