Rico Verhoeven: ‘Naar zijn armen trappen schade aanrichten’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rico Verhoeven: ‘Naar zijn armen trappen schade aanrichten’

Rico Verhoeven: ‘Naar zijn armen trappen schade aanrichten’

Rico Verhoeven: 'GLORY event teveel opgehangen aan Badr Hari'

Rico Verhoeven was vanavond als gast aan tafel te zien bij het tv-programma Ziggo Peptalk. De GLORY kampioen werd onder andere bevraagd over het evenement van afgelopen zaterdag.

,,Naar zijn armen trappen schade aanrichten”, was het advies van Rico Verhoeven aan Benjamin Adegbuyi. Verhoeven die samen traint met Adegbuyi weet als geen ander hoe het is om met Badr in de ring te staan.

Dus was het advies vanaf het begin slopen. ,,Benny is een natuurlijk zwaargewicht, die de kracht heeft om dat ook echt te doen”, aldus Verhoeven. Die overigens vindt dat Badr onheus bejegend wordt door te zeggen dat hij zou zijn afgedaan.

Badr heeft super prestaties geleverd

,,Ik vindt niet dat men moet zeggen dat Badr klaar is, ik hoop zelf dat hij terugkomt. Badr heeft super prestaties neergezet laten we dat niet vergeten’, zegt de GLORY kampioen.

Wel uit Verhoeven kritiek door te zeggen dat het event van zaterdag teveel op Badr was gericht. En dat de Vice President van GLORY in een interview zich teveel op Badr richtte, wat betreft het tot een succes maken van dit event.

Groot talent

Op de vraag hoe het zit met nieuw talent in de zwaargewicht divisie bij GLORY was Verhoeven duidelijk. ,,Er is zaterdag een groot talent te zien geweest. Levi Rigters won het 4 man toernooi, ik zie in hem een potentiële kampioen”, zei Verhoeven.

Verhoeven staat zelf op 30 januari tegen Jamal Ben Saddik in de ring. En zegt dat dit een herhaling wordt van hun laatste partij die de kampioen won. Op de vraag of Verhoeven overweegt daarna te stoppen antwoord hij: ,,Ik heb nog een contract van 3 jaar, daarna zien we wel. “

Bekijk ook

UFC-ster Khabib serieus over voetbal carrière

Khabib Nurmagomedov is bereidt als prof voetballer het veld te betreden.

Pensioen: Bokskampioen Alexander Povetkin (41) stopt ermee

Vandaag kondigde de Rus aan zijn bokshandschoenen voor altijd aan de wilgen te hangen.

Cashen: Arm blessure levert UFC’er dik geld op

De UFC deelde vier bonussen uit na het UFC 263 evenement

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page