Badr Hari onderuit tegen Benjamin Adegbuyi (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari onderuit tegen Benjamin Adegbuyi (video)

Badr Hari onderuit tegen Benjamin Adegbuyi (video)

Badr Hari en Benjamin Adegbuyi stonden vanavond recht tegenover elkaar tijdens het GLORY 76 Badr vs Benny. De wedstrijd en het evenement vond plaats achter gesloten deuren.

Eindelijk was daar het moment dat het kickboksen in Nederland zijn rentree maakte. Het was GLORY Kickboxing gelukt om een topsportstatus te verkrijgen via het NOC*NSF. Daardoor mochten de vechters de ring in.

De eerste ronde waren zowel Badr als Adegbuyi in de verkenning modus. Badr was duidelijk op zoek naar de knock-out maar kreeg het niet voor elkaar. Badr won de eerste ronde op punten.

Knock-out

De tweede ronde ging de zoektocht naar de knock-out van Badr maar ook Adegbuyi verder. Badr slaagde er in de Roemeen neer te slaan. Echter ontsnapte Adegbuyi die gered werd door de bel.

De derde ronde zou niet lang duren. Adegbuyi leek zijn energie te hebben herwonnen. Hij kreeg Badr neer die flink uit zijn neus bloedde. De tweede knockdown werd teveel voor Badr. Deze schudde zijn hoofd dat hij niet meer verder wilde. Adegbuyi wint op TKO.

Bekijk ook

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page