Badr Hari onderuit tegen Benjamin Adegbuyi (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari onderuit tegen Benjamin Adegbuyi (video)

Badr Hari onderuit tegen Benjamin Adegbuyi (video)
Badr Hari onderuit tegen Benjamin Adegbuyi (video)

Badr Hari en Benjamin Adegbuyi stonden vanavond recht tegenover elkaar tijdens het GLORY 76 Badr vs Benny. De wedstrijd en het evenement vond plaats achter gesloten deuren.

Eindelijk was daar het moment dat het kickboksen in Nederland zijn rentree maakte. Het was GLORY Kickboxing gelukt om een topsportstatus te verkrijgen via het NOC*NSF. Daardoor mochten de vechters de ring in.

De eerste ronde waren zowel Badr als Adegbuyi in de verkenning modus. Badr was duidelijk op zoek naar de knock-out maar kreeg het niet voor elkaar. Badr won de eerste ronde op punten.

Knock-out

De tweede ronde ging de zoektocht naar de knock-out van Badr maar ook Adegbuyi verder. Badr slaagde er in de Roemeen neer te slaan. Echter ontsnapte Adegbuyi die gered werd door de bel.

De derde ronde zou niet lang duren. Adegbuyi leek zijn energie te hebben herwonnen. Hij kreeg Badr neer die flink uit zijn neus bloedde. De tweede knockdown werd teveel voor Badr. Deze schudde zijn hoofd dat hij niet meer verder wilde. Adegbuyi wint op TKO.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws