Rico Verhoeven: 'Ik hoopte dat de ringarts het niet zou stoppen' (video) Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: 'Ik hoopte dat de ringarts het niet zou stoppen' (video)

Rico Verhoeven: 'Ik hoopte dat de ringarts het niet zou stoppen' (video)

Rico Verhoeven is na zijn optreden in de ring afgelopen zaterdag tegen Jamal Ben Saddik alweer in de media verschenen. De kampioen die een gruwelijke blessure in het gezicht opliep, was gisteravond gast bij Jinek en sprak over zijn wedstrijd.

Op de vraag hoe het gaat na de monster wedstrijd en met zijn heftige blessure zegt Verhoeven; ,,De verdoving in het ziekenhuis was even vervelend, er werd een scan gemaakt alles was goed. De huid was beschadigd maar er werd goed voor mij gezorgd."

Paniek

Er was even paniek in het team van Verhoeven zegt de topatleet: ,,Mijn team en mensen om mij heen gingen rond bellen om te zorgen dat de wond goed gehecht zou worden", zegt Verhoeven. ,,Er werd gesproken over een plastisch chirurg maar dat was gelukkig niet nodig. "

Op de vraag of de kampioen de wond voelde knappen tijdens de klap zegt Verhoeven dat die niet het geval was. ,,Ik voelde het bloedde en besefte dat het heftig was. Ik hoopte dat de ringarts het niet zou afkappen, maar ik mocht door. "

Bekijk de aflevering van Jinek bovenstaand voor meer over het monstergevecht tussen Verhoeven en Ben saddik.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws