Rico Verhoeven: 'Het leven gaat zo snel voorbij' (video) Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: 'Het leven gaat zo snel voorbij' (video)

Rico Verhoeven: 'Het leven gaat zo snel voorbij' (video)

Rico Verhoeven staat niet alleen bekend om zijn vechtkunsten in de ring, ook deelt de topatleet vaak zijn gedachten en adviezen. Vandaag poste de GLORY kampioen een diepzinnige boodschap die in deze tijden zeker toepasselijk is.

,,Het leven gaat zo snel voorbij dat je soms vergeet wat je hebt gedaan. Ik krijg kippenvel als ik dit zie en het doet me beseffen hoe gezegend ik ben. En dat we"in het moment moeten leven', want voordat we het weten is onze tijd om", schrijft Verhoeven op Instagram.

Actie en gevolg

,,Het leven is een interessante reis waarvan je nooit weet waar het je heen zal brengen, maar ik geloof dat alles met een reden gebeurt. ACTIES & GEVOLGEN weet gewoon dat elke actie (keuze) die je maakt, het nu, maar ook voor de lange termijn gevolgen heeft, en je moet die verantwoordelijkheid dragen. Leg je geluk niet in de handen van iemand anders, je hart, je leven, jouw verantwoordelijkheid", aldus Verhoeven.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/we-hebben-duidelijk-gewonnen-manager-glory-kampioen-spreekt-over-verlies/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws