Rico Verhoeven en Mike Passenier vanavond in Peptalk! Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven en Mike Passenier vanavond in Peptalk!

Rico Verhoeven en Mike Passenier vanavond in Peptalk!

Het wordt een interessante Peptalk vanavond met Rico Verhoeven en Mike Passenier (trainer van Badr Hari) als gast!

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven en de trainer van Badr Hari, Mike Passenier, zijn vanavond te gast in Peptalk, dé sporttalkshow van Ziggo Sport. Met Rico facetimed Peptalk over hoe hij naar het gevecht tussen Badr Hari en Hesdy Gerges gekeken heeft. Passenier schuift aan in de studio bij Jack van Gelder en Frank Evenblij om te praten over zijn pupil Badr Hari.

Rico Verhoeven en Mike Passenier vanavond in Peptalk!

Gemengde gevoelens over het gevecht Badr versus Hesdy

De meningen waren verdeeld na de partij van afgelopen zaterdag tussen Badr Hari en Hesdy Gerges, de een vond het een super partij waar de ander er een minder goed gevoel over had. Ook was er wat kritiek op de matches in de voor programmering van GLORY 51. Maar zoals altijd mag iedereen zijn mening geven, ook werd er breeduit in de pers uitgemeten dat het gevecht minder in trek was dan als deze tussen Badr Hari en Rico Verhoeven zou zijn geweest. Maar goed dat moge duidelijk zijn, want dat is de match waar elke kickboks fan op zit te wachten.

Interessant wat Rico Verhoeven en Mike Passenier te zeggen hebben

Het zal heel interessant zijn wat zowel Rico als Mike te zeggen over het gevecht van afgelopen zaterdag, en of er een vervolg komt tussen Badr en Rico. Allemaal kijken dus! Peptalk is vanavond om 19:50 uur te zien op kanaal 14 bij Ziggo Sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws