Rico Verhoeven daagt Alistair Overeem uit om tegen hem te vechten bij Glory! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rico Verhoeven daagt Alistair Overeem uit om tegen hem te vechten bij Glory!

Rico Verhoeven daagt Alistair Overeem uit om tegen hem te vechten bij Glory!

Dat vechters elkaar vaak uitdagen of bespotten is algemeen bekend, Alistair Overeem en Rico Verhoeven zijn hierop geen uitzonderingen!

Alistair Overeem daagt Rico Verhoeven uit om te vechten in de “big boy league” de UFC! Dit nadat Verhoeven via een interview liet weten dat Overeem maar naar Glory moet komen. Vorige week werd aangekondigd dat de voormalige Strikeforce, Dream en K-1 zwaargewicht kampioen Alistair Overeem, op 2 december in Detroit tegen Francis Ngannou zal vechten.

Focus van Overeem

Terwijl dit gevecht thans de focus van Overeem domineert, heeft hij onlangs op Instagram een reactie geplaatst om te reageren op enkele opmerkingen van een andere potentiële tegenstander in GLORY kickboxing, namelijk zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven.

Hahahah Rico (de komiek) doet het weer! Eerst zeggen wie is Alistair en dan een seconde later, daagt hij mij uit voor een kickboks wedstrijd. We weten allebei dat ik vecht in de ‘King-Tiger League’ van echte vechtsporten, waar iedereen die beroemdheid, geld en echte glorie zoekt wil vechten, namelijk de UFC. Ik ben altijd blij zijn om iemand te mogen verwelkomen in de grote jongensliga. Als je niet bij het (kleine) Glory blijft, en in lege locaties blijft vechten tot Badr Hari terug is, zegt Alistair Overeem.

Ongeslagen record

Alistair Overeem zal zijn gevecht met Francis Ngannou met een twee keer ongeslagen record aangaan. Hij is teruggekomen van een verlies tegen de heersende UFC zwaargewicht kampioen Stipe Miocic met een donderende KO van Mark Hunt en een beslissende overwinning op Fabricio Werdum. Ngannou zal ondertussen de strijd betreden met een solide 10-1 record, gemarkeerd door overwinningen op Curtis Blaydes, Anthony Hamilton en Andrei Arlovski.

 

Bekijk ook

Bokser (24) doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Bokser doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Na een aantal keer zwaar geraakt te zijn ...

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder kwam zich op uitnodiging van de Nederlandse Vechtsportautoriteit

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page