The Winners Workout van Rico Verhoeven zeer succesvol - Vechtsport Info
Home / Nieuws / The Winners Workout van Rico Verhoeven zeer succesvol

The Winners Workout van Rico Verhoeven zeer succesvol

Leren van de wereldkampioen kickboksen zelf

Sinds kort kun je meedoen met The Winners Workout gegeven door de GLORY Zwaargewicht Wereldkampioen Kickboksen Rico Verhoeven. Wij waren op uitnodiging aanwezig in een overvolle sporthal de Geusselt in Maastricht, en mochten live meekijken naar wat Rico en zijn team heeft neergezet.

The Winners Workout is ontwikkeld voor niet-professionele sporters

Rico Verhoeven ontwikkelde samen met zijn team een methode die hem al sinds 2013 helpt in zijn voorbereidingen en hij hier door de onbetwiste wereldkampioen is. De methode die is ontwikkeld gaat onder andere over techniek, fitness, mentale balans, de juiste voeding en doorzettingsvermogen. In 2017 heeft Rico deze methode met zijn team verder ontwikkeld voor niet-professionele sporters onder de naam The Winners Workout By Rico Verhoeven.

Veel animo ook uit het buitenland

De zaal waar The Winners Workout werd gegeven was druk bezet met enthousiaste deelnemers, zelfs uit België waren fans aanwezig die er een meer dan twee uur durende autorit voor over hadden. Maar ook in Nederland is er veel animo voor de workouts, en zeg eerlijk wanneer krijg je de kans om door een echte wereldkampioen kickboksen getraind te worden. Rico is niet alleen een echte wereldkampioen, maar geloof ons Rico is ook een zeer goede trainer want je zag dat hij de deelnemers flink inspireerde en aan het werk zette.

Workout is niet voor watjes

Wie dacht dat de workout wellicht van korte duur was heeft het mis, maar liefst twee uur wordt je goed bezig gehouden, niet alleen met kickboks technieken maar ook conditie staat centraal, en tussendoor ontvang je allerlei handige tips. Na de workout was er gelegenheid om met Rico op de foto te gaan, er stond een lange rij en Rico nam voor iedereen de tijd. Ook kon men in de hal merchandise kopen, en werd het boek over het leven van Rico en wat inmiddels een bestseller is gesigneerd door hem zelf.

Wij bezochten vandaag The Winners Workout gegeven door Rico Verhoeven

Over The winners workout en Badr Hari

Wij hadden de gelegenheid om Rico wat vragen te stellen over zijn workout, maar ook over het gevecht tussen Badr Hari en Hesdy Gerges wat gisteren plaatsvond tijdens GLORY 51 in Rotterdam Ahoy.

Waar komt het idee voor The Winners Workout vandaan? “Deze is ontwikkeld voor de fans en overige sportliefhebbers, en ik wil graag laten zien dat het vooral leuk is om te doen, “zegt Rico.

Er waren veel buitenlandse fans, ga jij de workouts ook over de grens geven? “Wellicht wel, wij doen er nu nog acht in Nederland, daarna kijken wij wat we gaan doen. ”

Je geeft de workouts, en bent zelf altijd fit wat doe je als extra voorbereiding voor een partij? “Wij breiden dan de basis uit, en verhogen de trainingen, in feite schroeven wij het geheel extra op.”

Op de vraag hoe Rico de toekomst van het kickboksen ziet zegt hij; “deze zie ik rooskleurig in, wij doen er veel aan de sport zo positief mogelijk neer te zetten, en dat gaat goed. “Dit verzekert de generatie die na mij komt van een goede basis waar men op door kan borduren.”

Wat vond jij van de partij tussen Badr Hari en Hesdy, en wat had je er van verwacht? “Badr was zichzelf en deed zijn ding, het had anders kunnen lopen als Hesdy meer had doorgepakt, Badr had zichtbaar last van zijn been. Als Hesdy daar op door had gepakt had de wedstrijd wel eens anders kunnen aflopen.”

Bekijk ook

Oud UFC’er MEPT fan in gezicht! ‘Hij wilde vechten’

UFC-legende Don Frye kreeg tijdens UFC 270 afgelopen weekend ruzie

Pak slaag door koude Pizza! ‘Daar gaat je bestelling’ (video)

Wat doe je als een pizza die je hebt besteld koud is?

Waarom ‘The Rock’ nooit in de UFC heeft gevochten!

Dwayne Johnson is een reus van een vent

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page