Rico analist bij Badr tegen Overeem gevecht zaterdag Nieuws
Nieuws

Rico analist bij Badr tegen Overeem gevecht zaterdag

Rico analist bij Badr tegen Overeem gevecht zaterdag

Rico Verhoeven de Glory Kickboxing kampioen zal als analist het gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem verslaan tijdens Collision 4 deze zaterdag. Dit maakte de topatleet vandaag bekend.

Hij mag dan wel niet zelf de Glory ring in gaan Rico Verhoeven, toch is hij aanwezig tijdens het Collision 4 event in het Gelredome, Arnhem. Daar zal Verhoeven optreden als analist en onder andere de headliner tussen Badr en Overeem verslaan.

Titel verdedigen

Of Verhoeven zich voegt bij het huidige analyse team van Melvin Manhoef en Remy Bonjasky is niet bekend. Verhoeven uitte recentelijk flinke kritiek op Bonjasky en noemde deze een zuurpruim mede door zijn rol als analist.

Dat de analisten rol van Verhoeven een unicum genoemd mag worden is wel zeker. Van Verhoeven die zelf vecht tegen Hesdy Gerges op 29 oktober tijdens Hit It in Ahoy, Rotterdam, wordt verwacht dat hij volgend jaar zijn titel verdedigd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws