Rico streeft droom na! 'Geen idee wanneer ik vecht' Nieuws
Nieuws

Rico streeft droom na! 'Geen idee wanneer ik vecht'

Rico streeft droom na! 'Geen idee wanneer ik vecht'

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug. Afgelopen zaterdag verdedigde de kampioen voor de tiende keer zijn titel in een monstergevecht met Jamal Ben Saddik.

Nu het gevecht achter de rug is, is het tijd voor Rico om zijn droom na te jagen, hij verrekt dan ook naar Amerika voor gesprekken met bekende acteurs en filmproducenten. In een interview met de NOS zegt Verhoeven; ,,Ik ben natuurlijk volop bezig met acteren en het stappen maken daarin. Volgende week heb ik heb allemaal meetings staan met directors en grote acteurs in filmstudio's."

Bekende acteur als vriend

Rico heeft inmiddels veel acteerervaring opgedaan, zo was hij te zien in de tv-serie undercover als bodyguard van een crimineel. Ook maakte hij al zijn filmdebuut en is goede vrienden met de Amerikaanse acteur Mark Wahlberg. ,,De meeste mensen weten wel dat Mark Wahlberg een vriend van me is. Hij reageert op al mijn posts op social media en was ook supertrots op wat hij dit weekend weer gezien heeft", zegt de kickbokskampioen.

Op de vraag wanneer Rico weer de ring in gaat: ,,Geen idee. Ik zit lekker op de wolk van de winst van afgelopen weekend. Daar geniet ik van. We zien het wel, ik hoor het wel. Ik ga nooit een uitdaging uit de weg. Ik pak het aan en we gaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws