Rico streeft droom na! 'Geen idee wanneer ik vecht' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug. Afgelopen zaterdag verdedigde de kampioen voor de tiende keer zijn titel in een monstergevecht met Jamal Ben Saddik.

Nu het gevecht achter de rug is, is het tijd voor Rico om zijn droom na te jagen, hij verrekt dan ook naar Amerika voor gesprekken met bekende acteurs en filmproducenten. In een interview met de NOS zegt Verhoeven; ,,Ik ben natuurlijk volop bezig met acteren en het stappen maken daarin. Volgende week heb ik heb allemaal meetings staan met directors en grote acteurs in filmstudio’s.”

Bekende acteur als vriend

Rico heeft inmiddels veel acteerervaring opgedaan, zo was hij te zien in de tv-serie undercover als bodyguard van een crimineel. Ook maakte hij al zijn filmdebuut en is goede vrienden met de Amerikaanse acteur Mark Wahlberg. ,,De meeste mensen weten wel dat Mark Wahlberg een vriend van me is. Hij reageert op al mijn posts op social media en was ook supertrots op wat hij dit weekend weer gezien heeft”, zegt de kickbokskampioen.

Op de vraag wanneer Rico weer de ring in gaat: ,,Geen idee. Ik zit lekker op de wolk van de winst van afgelopen weekend. Daar geniet ik van. We zien het wel, ik hoor het wel. Ik ga nooit een uitdaging uit de weg. Ik pak het aan en we gaan.”

Bekijk ook

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

De vechter kon geen kant op

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page