Rico gaat 'Engste Man' op de Planeet helpen
Home / Nieuws / Rico gaat ‘Engste Man’ op de Planeet helpen

Rico gaat ‘Engste Man’ op de Planeet helpen

Martyn Ford staat op het punt de strijd aan tegen met Sajjad Gharibi, de ‘Iraanse Hulk’. De Brit die bekend staat als de ‘Engste man op de planeet’, zegt hulp te gaan krijgen van goede vriend Rico Verhoeven in zijn voorbereiding voor de wedstrijd.

Sportnieuws trok de stoute schoenen en zocht contact met Ford en vroeg hem naar het ontstaan van de reuzenwedstrijd die al eerder in 2018 plaats zou vinden maar niet doorging. ,,Er was nooit een contract tussen Gharibi en mij. Ik kreeg wel een aanbod om te vechten op een Pools evenement”, zegt Ford tegen Sportnieuws. (Tekst loopt door onder Instapost)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Martyn Ford (@martynfordofficial)

,,Maar ik dacht nooit aan Hulk als serieuze tegenstander. Kijk naar zijn uiterlijk, zijn omvang. Hij kan amper bewegen. Hij heeft geen sportachtergrond. Vanuit zijn kamp was er wel interesse. Zo werd het een heel mediacircus. Fake news dus. Maar ik heb er nooit met bokspromotors of managers over gesproken.”

Ik ga gewoon winnen

Nu het gevecht wel doorgaat volgend jaar april, zegt Ford hulp te krijgen van Verhoeven. ,,Ik kwam kijken naar het gevecht van Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik. Ik ben al langdurig bevriend met Rico. Ik heb zoveel respect voor hem. Hij is een ongelooflijke atleet, soldaat en krijger”, aldus Ford.

,,Zijn vermogen om te vechten en bewegen is imposant. En hij is een echte gentleman. Hij inspireert me. Dat hij met mij wil samenwerken geeft me veel zelfvertrouwen. Hij geeft me energie.” Ford zegt het gevecht tegen de Iraanse Hulk te gaan winnen. ,,Ik weet 100% zeker dat ik win. Ik denk dat Hulk niet helemaal begrijpt waar hij aan is begonnen. En hoe pijnlijk dit gevecht voor hem zal zijn. “

Bekijk ook

Oud UFC’er MEPT fan in gezicht! ‘Hij wilde vechten’

UFC-legende Don Frye kreeg tijdens UFC 270 afgelopen weekend ruzie

Pak slaag door koude Pizza! ‘Daar gaat je bestelling’ (video)

Wat doe je als een pizza die je hebt besteld koud is?

Waarom ‘The Rock’ nooit in de UFC heeft gevochten!

Dwayne Johnson is een reus van een vent

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page