Bekende vechter slaat 'racist' verrot in metrostation (video) Nieuws
Nieuws

Bekende vechter slaat 'racist' verrot in metrostation (video)

Bekende vechter slaat 'racist' verrot in metrostation (video)

Renzo Gracie UFC-weltergewicht en Braziliaans jiu-jitsu-icoon, maakte korte metten met een racist die de vechter en een vriend uitschold omdat zij Portugees spraken met elkaar. Het gevecht welke plaatsvond eerder deze week in de Metro van New York krijgt veel aandacht.

Topvechter Renzo Gracie stond deze week weer voor de cameratelefoons nadat een ruzie op een metroplatform in New York City fysiek werd. Het lijkt erop dat Gracie een gesprek had met een vriend in het Portugees toen een voorbijganger hen beiden zei 'Engels te spreken'.

Vuilpraat

Via een audio-opname op WhatsApp verklaarde Gracie dat de agressor een man met een donkere huidskleur was die tegen hem schreeuwde om 'Engels te spreken'. Gracie verklaarde dat de jongeman hem beschuldigde dat de vechter hem in de zeik zou hebben genomen in het Portugees. Gracie antwoordde dat zijn beschuldiging belachelijk en racistisch was.

Er ontstond een gevecht. Gracie is geen onbekende met straatgevechten, nadat hij eerder een uitsmijter het ziekenhuis in had geslagen in 2014. De Braziliaan deed het later af als een "misverstand". De 55-jarige Gracie bezit en exploiteert meerdere jiu-jitsu-scholen in Amerika.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws