Remy Bonjasky vanavond te gast in Peptalk voorbeschouwing Badr Hari en Hesdy Gerges Nieuws
Nieuws

Remy Bonjasky vanavond te gast in Peptalk voorbeschouwing Badr Hari en Hesdy Gerges

Remy Bonjasky vanavond te gast in Peptalk voorbeschouwing Badr Hari en Hesdy Gerges

Aanstaande zaterdag is hét dan eindelijk zover: het gevecht tussen Badr Hari en Hesdy Gerges.

In Peptalk blikt kickbokser Remy Bonjasky alvast vooruit op de strijd en heeft hij het laatste nieuws. Peptalk is maandagavond om 19.50 uur te zien op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select. Naast Bonjasky schuiven Vitesse-trainer Henk Fraser en schaatser Jan Blokhuijsen aan bij Jack van Gelder en Frank Evenblij.

Remy Bonjasky vanavond te gast in Peptalk voorbeschouwing Badr Hari en Hesdy Gerges

Gevecht Badr vs Hesdy stof tot gesprek

Het zal interessant zijn om te horen wat Remy te zeggen heeft over het aankomende gevecht in Ahoy. Afgelopen zaterdag was hij nog te zien bij RTL 7 waar hij een van de analisten was voor het gevecht tussen Nieky Holzken en Callum Smith in de semi finale van de WBSS. Dit werd overigens live uitgezonden op RTL 7.

Nog geen interview met Badr bij Peptalk

Alhoewel Badr al meerdere malen uitgenodigd is om zijn verhaal te doen bij Peptalk is dit tot op heden nog niet gelukt. Jack van Gelder deed zelfs een oproep via het programma waarin hij aangaf dat Badr welkom is om langs te komen. Wellicht dat dit na het aankomende gevecht van zaterdag aanstaande wel een mogelijkheid zal gebeuren?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws