Rematch Michael Duut tegen Fred Sikking op Enfusion Glorious Heroes – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rematch Michael Duut tegen Fred Sikking op Enfusion Glorious Heroes

Rematch Michael Duut tegen Fred Sikking op Enfusion Glorious Heroes

De langverwachte REMATCH komt er aan tussen Michael Duut en Fred Sikking

23 juni is de rematch gepland tussen Michael Duut en Fred Sikking en waar velen naar uitkijken de belangen groot zijn voor beide vechters! Tijdens hun vorige ontmoeting was het een teleurstelling voor Duut want deze liep tegen een verlies aan. Hij raakte al vroeg in de wedstrijd knockout tegen Fred “the Piranha” Sikking, die tot een van Nederlands meest ervaren kickboksers behoort. Echter is Duut ook geen opgever en staat bekend als een harde vechter met zijn nuchtere Groningse inslag. Michael Duut, afkomstig uit Groningen, is SUPER gebrand om deze uitslag recht te zetten! Hij heeft uitgesproken dat Sikking KO zal gaan in Groningen! Zo staat te lezen op de site van de organisatie!

Rematch Michael Duut tegen Fred Sikking op Enfusion Glorious Heroes

Beide vechters zullen op jacht zijn naar de KO

Alhoewel Duut voor zijn thuis publiek vecht in Groningen zal Sikking daar niet van onder de indruk zijn. Sterker nog dit beloofd een vuurwerk partij te worden want Sikking zal van geen wijken weten, en Duut wil zich revancheren. Wat een beter recept dan deze ingrediënten om een top partij te verwachten. Overigens zal de hoofdpartij van de avond zijn tussen Tayfun Ozcan die gisteren op Enfusion 5th anniversary Andy Souwer verrassend via KO versloeg, en Mohamed Khamal een absolute topper zal deze partij ongetwijfeld ook zijn.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page