Nederlandse MMA-vechter Reinier de Ridder pakt winst in Jakarta Nieuws
Nieuws

Nederlandse MMA-vechter Reinier de Ridder pakt winst in Jakarta

Nederlandse MMA-vechter Reinier de Ridder pakt winst in Jakarta
Nederlandse MMA-vechter Reinier de Ridder pakt winst in Jakarta

Tijdens ONE: WARRIOR’S CODE vrijdag in het Istora Senayan in Jakarta, Indonesië boekte Nederlandse MMA-vechter Reinier de Ridder zijn derde winst bij de organisatie.

In de aanloop van de wedstrijd tussen De Ridder en zijn tegenstander, voorspelde de Nederlander al dat hij er met de winst vandoor zou gaan. Echter zag de Braziliaan Leandro Ataides dit anders en gaf donderdag een laatst waarschuwing uit aan De Ridder.

Echter bleek vandaag weer dat de ongeslagen De Ridder een horde is waar je als vechter niet makkelijk omheen komt. Hij gaf Ataides dan ook het nakijken en pakte zijn derde winst op rij bij ONE Championship.

Monsterzege

De zegetocht van De Ridder bij ONE begon in januari 2019 met het verslaan van Fan Rong tijdens One Championship Hero's Ascent. In juni van dat jaar versloeg hij de als favoriet gerangschikte Olivier Coste op One Championship Legendary Quest.

Verwacht wordt dat De Ridder voor een titelkans zal gaan bij ONE Championship. Landgenoot Pieter Buist die eveneens bij ONE hoge ogen gooit boekte afgelopen vrijdag een monsterzege op de voormalige kampioen Eduard Folayang in Manilla.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws