Regian Eersel in China de ring in tegen Yohan Lidon Nieuws
Nieuws

Regian Eersel in China de ring in tegen Yohan Lidon

Regian Eersel in China de ring in tegen Yohan Lidon

Gisteren lekte via het twitter account van James Stewart de fight card uit van KLF 69

Hierop is de matchup te zien tussen de Fransman Yohan Lidon en Regian Eersel. Ook is Juan Javier Barraglan toegevoegd aan de line-up van dit toernooi. In het hoofd gevecht staat Enriko Kehl tegenover Yodsanklai in de ring, de laatste die na aan tussenstop zijn comeback maakt in de ring. Lion is geen onbekend en vecht ondere ander voor GLORY Kickboxing en heet diverse titels op zijn naam staan onder andere die van de ISKA. Van Eersel is de aankomende tijd druk met alle toernooien waar hij op vecht, eerder ging het gerucht dat Eersel op hetzelfde event tegenover Cedric Doumbe zou staan voor de titel.

WLF: Global Kung Fu Festival 2018

Het kan een beetje verwarrend overkomen want bij het Twitter bericht wordt de Fight Card aangeduid als WLF: Global Kung Fu Festival 2018, echter aangezien Enriko Kehl en Yodsanklai op hetzelfde event vechten wat is aangeduid als Kunlun Fight 69, houden wij deze maar even aan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws