Regian Eersel versus Cedric Doumbe voor de WLF Weltergewicht titel? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Regian Eersel versus Cedric Doumbe voor de WLF Weltergewicht titel?

Regian Eersel versus Cedric Doumbe voor de WLF Weltergewicht titel?

Via het Twitter account van James Stewart werd vandaag gehint op een aanstaand gevecht tussen Regian Eersel en Cedric Doumbe!

Het zou gaan om de WLF weltergewicht titel waar beide vechters voor in de ring zullen gaan. Het bericht werd oorspronkelijk in de Chinese pers verspreid volgens de tweet, echter is er nog geen bevestiging geweest via de officiële kanalen. Het zou gaan om een kickboks partij, dit valt op te maken aan de antwoorden die werden gegeven of het een MMA of kickboks partij betreft. De WLF kennende en haar internationale karakter kan deze partij zomaar eens werkelijkheid worden. Wij blijven het nieuws volgen als er meer te melden is melden wij dat natuurlijk direct.

Regian Eersel versus Cedric Doumbe voor de WLF Weltergewicht titel?

Wel vaker geruchten die achteraf niet waar blijken

Er worden wel vaker geruchten verspreid over aanstaande gevechten, echter blijken sommige daarvan niet waar of gaan op het laatst moment niet door. Maar als deze partij doorgang vindt wordt het een knaller. WLF staat voor Wu Li Feng een Chinese vechtsport promotie. Sinds 2007 zijn de competitie en het programma internationaler geworden, moedigen uitdagers uit andere landen aan en venten wedstrijden in het buitenland uit, waaronder in Duitsland, Nederland en de Verenigde Staten. Deelnemers zijn K-1 vechters, mixed martial arts professionals uit de Verenigde Staten, Muay Thai kampioenen en elite Wushu en sanda beoefenaars. In 2013 stond het gerangschikt in de top 100 meest bekeken satelliet- en kabeltelevisieprogramma’s in China.

Bekijk ook

Proud Boy mept knuppelende Antifa onderuit! ‘Superheld?’ (video)

Tijdens een demonstratie werd een van

'Puur racisme!' Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

‘Puur racisme!’ Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

Floyd Mayweather heeft de klus geklaard

ZIEN! Maryna Moroz 1e UFC-vechtster in Playboy: 'Kan niet wachten'

ZIEN! 1e UFC-vechtster in Playboy: ‘Kan niet wachten’

De Oekraïense MMA-vechtster is hiermee de eerste

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page