Real Madrid vedette Sergio Ramos daagt UFC-ster Conor McGregor uit (video)
Home / Nieuws / Real Madrid vedette Sergio Ramos daagt UFC-ster Conor McGregor uit (video)

Real Madrid vedette Sergio Ramos daagt UFC-ster Conor McGregor uit (video)

Spaanse topvoetballer Sergio Ramos daagt UFC-ster Conor McGregor uit

Sergio Ramos daagde via social media Conor McGregor uit. De Ierse topvechter reageerde vrijwel direct en zegt ,,Blijf gereed, mijn broer Sergio! Er komt een groot gevecht aan.”

De Spaanse voetbalster Sergio Ramos heeft Conor McGregor op Instagram uitgedaagd. De Real Madrid vedette die herstellende is van een hamstringblessure, plaatste een video van zichzelf tijdens een training op Instagram. En tagde vervolgens de voormalige UFC-kampioen McGregor.

,,Als je klaar voor bent, @thenotoriousmma”, luidde het onderschrift van Ramos. Dit was natuurlijk gewoon vriendelijk geklets tussen de twee sportieve supersterren. McGregor reageerde vrijwel direct en zei tegen Ramos dat hij zich gereed moest houden.

Goede vrienden

“Blijf gereed, mijn broer Sergio! Er komt een groot gevecht aan.” McGregor verwees duidelijk naar zijn aanstaande rematch tegen Dustin Poirier, die 23 januari tijdens UFC 257 plaatsvindt.

Ramos en McGregor hebben een lange geschiedenis van speels geklets op sociale media. Dit is niet de eerste keer dat de Ier en de Spaanse vedette interactie hebben op sociale media. Er wordt zelfs gezegd dat de twee goede vrienden zijn geworden in de loop der tijd.

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page