Rayan Laghmich Kampioen Internationaal Karatecup Sittard 2017 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rayan Laghmich Kampioen Internationaal Karatecup Sittard 2017

Rayan Laghmich Kampioen Internationaal Karatecup Sittard 2017

De elfde editie van het karate kumite toernooi vond plaats in de Stadssporthal te Sittard zaterdag 16 December 2017

Budovereniging organiseerde “Karate Cup Sittard” onder auspiciën van de Karate-do Bond Nederland, de 11e editie van de “Open Karate Cup Sittard”. Een kwalitatief hoogstaand toernooi, op het gebied van deelnemers, organisatie en prijzen. Dit toernooi is inmiddels een begrip voor vele karateka’s in binnen- en buitenland. Rayan Laghmich wist er in te slagen Kampioen Internationaal Karatecup Sittard 2017 te worden.

Internationale deelname

Aan het toernooi deden karateka’s mee uit uit België, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Nederland. Ook dit jaar mocht de organisatie veel deelnemers aan het toernooi verwelkomen. Er waren diverse toppers met nationale en internationale titels op hun naam. De wedstrijden werden geleid door internationaal erkende scheidsrechters uit België, Duitsland en Nederland. De uitslagen zijn terug te vinden via deze link.

“Als bestuur van de “Karate Cup Sittard” streven wij er ieder jaar naar, om de kwaliteit van ons internationaal toernooi te continueren en waar nodig te verbeteren. “Op deze wijze hopen wij het kumite karate te promoten en daardoor een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze sport”, aldus de website van de organisatie. Tot volgend jaar!

 

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page