Bekende rapper wil tegen Dirk Kuyt boksen: 'Ik ga meer vechtsport doen' Nieuws
Nieuws

Bekende rapper wil tegen Dirk Kuyt boksen: 'Ik ga meer vechtsport doen'

Bekende rapper wil tegen Dirk Kuyt boksen: 'Ik ga meer vechtsport doen'

Dirk Kuyt gaat zijn debuut maken in de boksring op 29 oktober tijdens Rico Verhoeven's 'Hit It' in Ahoy Rotterdam. Er is nog geen tegenstander bekend gemaakt, maar rapper en bodybuilder Kosso ziet een gevecht wel zitten.

De bekende Kosso die naast rapper en body builder een imperium opbouwde in de voedingssupplementen ziet het wel zitten tegen de voetballegende Kuyt de boksring in te gaan. Maar eerst zal Kosso nog een bodybuilding wedstrijd doen, om zich daarna toe te leggen op de vechtsport.

Nog 1 wedstrijd

,,Over 4 weken is m’n laatste bodybuilding wedstrijd en daarna ga ik meer vechtsport doen", schreef Kosso op zijn Insta Story met een foto van Kuyt erbij. ,,Als ze nog een tegenstander zoeken bied ik me nu aan.” De rapper is overigens geen onbekende met de vechtsport.

Als sponsor voor onder andere top MMA-talent Jarno Errens is Kosso al betrokken bij de sport. Wie er allemaal zijn opwachting zal maken op het 'Hit It' evenement is nog niet bekend. Het wordt volgens Verhoeven een interessante mix tussen entertainment en vechtsport, aan de reactie van Kosso te zien is er interessen genoeg om mee te doen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws