Raimond Honig Columnist Bij Vechtsport Online - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Raimond Honig Columnist Bij Vechtsport Online

Raimond Honig Columnist Bij Vechtsport Online

Raimond honig sakura en ringspeakerWij zijn verheugd bekend te kunnen maken dat Raimond Honig o.a. Sakura Gym Zoetermeer, wedstrijdvechter, en welbekend ringspeaker onze website regelmatig zal voorzien van zijn columns. Deze zullen een ware toevoeging zijn voor onze bezoekers.

Over Raimond Honig

Raimond was in het verleden de jongste leerling ooit (16 jarige leeftijd) die als assistent trainer van Ron Jung aan de slag ging. Sakura was destijds de eerste Haagse kickboks school die door Ron Jung was opgericht (1982), en waar waar karate en kickboksen lessen werden verzorgd. Raimond startte eerder als veertienjarig jochie zijn kickboks carrière, en groeide snel uit tot een goede wedstrijd vechter. Zo heeft hij in het verleden dan ook in de ring gestaan tegen vechters zoals Semmy Schilt.

Ron Jung is inmiddels overleden en Raimond blies Sakura nieuw leven in, dagelijks trainen er mensen onder zijn begeleiding dan ook in de dojo te Zoetermeer.

Ring Speaker

Raimond Honig presenteert sinds 1994 met enige regelmaat gala’s door het hele land. Was jarenlang de vaste ringspeaker op de gala’s van Ruud de Ronde in Sportcomplex Schuttersveld te Rotterdam en presenteert nu middelgrote en grote Nationale en Internationale Kickboksgala’s.

De laatste jaren is Raimond onder andere de vaste ringspeaker op de Bari Gala’s in Noordwijkerhout en op de gala’s van Brothers. In 2007 was Raimond de ringspeaker bij “Fighting with the Stars (SBS6)”.

Vechtsport columns

Voor Vechtsport Online zal Raimond in zijn columns allerlei zaken rondom de vechtsporten en wat er zoal speelt in de vechtsport wereld en daarbuiten behandelen. Vandaag zal zijn eerste column dan ook gaan verschijnen op onze site. Houdt de site dus goed in de gaten vandaag en blijf op de hoogte.

Mocht u ook een bijdrage willen leveren aan onze site dan kunt u contact met ons opnemen via redactie@vechtsport-online.nl. Daar kunt u aangeven op welke manier u de vechtsport op een positieve manier mee wilt helpen promoten en uitdragen.

OSU!

 

 

 

Bekijk ook

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

In de aflevering van AEW Dynamite van vorige week nam Jake Hager het op tegen Wardlow in een MMA regels kooigevecht

Gemiste kans! ‘McGregor had MMA-vechters kunnen helpen’

McGregor heeft ervoor gekozen om dat niet te doen

Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: ‘Daar hebben wij wat aan’

Randy Couture, voormalig topvechter zegt dat hij blij verrast is dat Jake Paul de aanval ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page