Protegé van Peter Aerts in Wereldtitelgevecht kickboksen Japan Nieuws
Nieuws

Protegé van Peter Aerts in Wereldtitelgevecht kickboksen Japan

Protegé van Peter Aerts in Wereldtitelgevecht kickboksen Japan

Protegé van Peter Aerts in Wereldtitelgevecht kickboksen Japan

Titelgevecht

Op 16 september aanstaande staat Ferdaous in de ring tegen Kengo Shimizu die de Rise wereldtitel in zijn bezit heeft, maar niet voor lang meer als het aan Ferdaous ligt. Wij spraken hem kort over zijn aanstaande gevecht. “Het is de tweede keer dat ik bij Rise vecht”, zegt Ferdaous. “De eerste keer was een gewone partij en dit is voor de wereldtitel en die gaat mee naar huis,” zo vervolgt hij.

Baanbreker

Het laat onverlet te zeggen dat Ferdaous met een grote naam en absolute kickboks grootheid als Peter Aerts in zijn hoek hoge ogen zal gaan gooien. In Japan werkt het allemaal net even anders dan in Nederland, daar worden vechtsporters gezien als helden en leeft het kickboksen ontzettend, al zijn wij in Nederland ook goed op weg mede door vechters als Aerts die ooit de weg baande voor de sport in Nederland. "Wij zijn ervan overtuigd dat Bader de titel mee naar Nederland zal brengen, “ zegt Aerts desgevraagd en waarom zouden wij aan zijn woorden twijfelen.

Wij houden u natuurlijk te zijner tijd op de hoogte van het verloop van Ferdaous zijn partij tegen Shimizu

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws