Prof MMA-vechter zwaar gewond in straatgevecht (video) Nieuws
Nieuws

Prof MMA-vechter zwaar gewond in straatgevecht (video)

Prof MMA-vechter zwaar gewond in straatgevecht (video)
Prof MMA-vechter zwaar gewond in straatgevecht (video)

De prof MMA-vechter Dmitry Kuznetsov had zich kerstavond vast anders voorgesteld, hij werd op staat aangevallen door een groep mannen.

Het is de afgelopen jaren vaker voorgekomen dat in het voormalige Oostblok bekende vechtsporters in gevechten buiten de ring verzeild zijn geraakt, soms ook met dodelijke afloop van een vechter.

KLIK HIER VOOR DE VIDEO VAN HET INCIDENT

Dinsdagavond liep Kuznetsov die volgens de Sherdog een redelijk prof MMA record heeft op straat en raakte daar in conflict met enkele personen die naar verluidt een stelletje lastig vielen.

Flinke matpartij

Kuznetsov besloot zich er mee te bemoeien en greep in wat uitliep op een flinke mat partij. Het voorval gebeurde in Bakoe de Hoofdstad van Azerbeidzjan. Naar verluidt zou Kuznetsov flinke verwondingen hebben overgehouden aan het gevecht zo bericht de pers.

Op de video is te zien hoe de MMA-vechter in gevecht raakt en een paar stevige klappen en trappen uitdeelt, er raakt zelfs iemand buiten westen die later weer opstaat en zich weer met het gevecht bemoeit. Wat de aard van de verwondingen van Kuznetsov zijn wordt niet vermeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws