PROBLEEM: Rapper 50 cent wil potje knokken met bokslegende Mayweather Jr Nieuws
Nieuws

PROBLEEM: Rapper 50 cent wil potje knokken met bokslegende Mayweather Jr

PROBLEEM: Rapper 50 cent wil potje knokken met bokslegende Mayweather Jr
PROBLEEM: Rapper 50 cent wil potje knokken met bokslegende Mayweather Jr

50 Cent heeft Floyd Mayweather uitgedaagd op voor een boksgevecht. De rapper zegt dat hij niet zeker weet of hij het vereiste gewicht zal kunnen halen.

De Amerikaanse rapper, (45), wil graag vechten tegen de voormalige bokskoning Mayweather (43). Mayweather heeft als laatste een oefenwedstrijd tegen de Japanse kickbokser Tenshin Nasukawa gehouden. De eerste sinds hij in augustus 2017 stopte met professioneel boksen.

Toen hem werd gevraagd tegen wie hij zou willen vechten in een bokswedstrijd voor beroemdheden. Aarzelde 50, echte naam Curtis Jackson niet en liet de naam van Mayweather vallen. Maar er is een probleem.

Wel of niet

Hij is er echter niet van overtuigd dat hij het gewicht van 150 pond kan bereiken. Hij beweert dat hij de 180 pond wel zou kunnen halen. Toen hij het programma The Morning Culture verscheen, zei hij: "Ik denk echter niet dat ik kan aankomen."

Mayweather is overeengekomen om te vechten tegen Logan Paul, die een enorm gewichtsvoordeel heeft. Echter is deze wedstrijd uitgesteld. Reden onbekend. Of een gevecht met 50 hiervoor in de plaats zal komen laat zich raden.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/bizar-topbokser-net-zo-snel-knock-out-als-zijn-vader-tegen-mike-tyson-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws