SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur
Home / Nieuws / Pro Wrestling / SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

. Er werd zeker lang naar uitgekeken omdat fans zich afvroegen hoe legitiem het zou blijken te zijn.

Het was zeker een zeer fysieke en brutale aangelegenheid, aangezien beide titanen elkaar tot het uiterste brachten in het gevecht. Uiteindelijk, toen alles was gezegd en gedaan, was Jake Hager de overwinnaar in het gevecht. De wedstrijd zelf kreeg om verschillende redenen gemengde reacties van fans.

,,Nep-stoten, slow-mo-stoten, rotte stoten. Ze handelden als twee dronkaards in een pierenbadje en het was slordig en het zag er niet uit als een gevecht of als worstelen, het leek nergens op”, zegt Jim Cornette. ,,Het leek alsof twee mannen elkaar geen pijn wilden doen. Je kunt de lijst afgaan van alle MMA-jongens of de amateurworstelaars op hoog niveau of de oude vechters zoals een Billy Robinson of mensen die dit hadden kunnen doen. “

Werkte niet

,,Dat zou kunnen werken in een legitieme pro-worstelstijl of in een MMA-stijl, het zou knus zijn, het zou strak zijn, het zou veel worstelen zijn, niet veel stakingen. Vooral niet in het gezicht, want die zijn het moeilijkst om te werken, maar je zou jongens kunnen hebben die weten hoe ze aan een wedstrijd moeten werken. Alleen deze twee niet.”

,,Het zorgde ervoor dat ze er allebei uitzagen als sukkels en dat is niet de taak van een goede boeker om je talent op klunzen te laten lijken. De stoten van Wardlow vernietigden Hager’s ellebogen omdat hij niet in de buurt van zijn verdomde hoofd was. We vragen ons af of AEW ooit nog een wedstrijd in MMA-stijl zal hebben, want het zou zeker een veel betere match kunnen zijn dan wat fans zagen met Jake Hager en Wardlow.”

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page