SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur Pro Wrestling
Pro Wrestling

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

. Er werd zeker lang naar uitgekeken omdat fans zich afvroegen hoe legitiem het zou blijken te zijn.

Het was zeker een zeer fysieke en brutale aangelegenheid, aangezien beide titanen elkaar tot het uiterste brachten in het gevecht. Uiteindelijk, toen alles was gezegd en gedaan, was Jake Hager de overwinnaar in het gevecht. De wedstrijd zelf kreeg om verschillende redenen gemengde reacties van fans.

,,Nep-stoten, slow-mo-stoten, rotte stoten. Ze handelden als twee dronkaards in een pierenbadje en het was slordig en het zag er niet uit als een gevecht of als worstelen, het leek nergens op", zegt Jim Cornette. ,,Het leek alsof twee mannen elkaar geen pijn wilden doen. Je kunt de lijst afgaan van alle MMA-jongens of de amateurworstelaars op hoog niveau of de oude vechters zoals een Billy Robinson of mensen die dit hadden kunnen doen. "

Werkte niet

,,Dat zou kunnen werken in een legitieme pro-worstelstijl of in een MMA-stijl, het zou knus zijn, het zou strak zijn, het zou veel worstelen zijn, niet veel stakingen. Vooral niet in het gezicht, want die zijn het moeilijkst om te werken, maar je zou jongens kunnen hebben die weten hoe ze aan een wedstrijd moeten werken. Alleen deze twee niet.”

,,Het zorgde ervoor dat ze er allebei uitzagen als sukkels en dat is niet de taak van een goede boeker om je talent op klunzen te laten lijken. De stoten van Wardlow vernietigden Hager's ellebogen omdat hij niet in de buurt van zijn verdomde hoofd was. We vragen ons af of AEW ooit nog een wedstrijd in MMA-stijl zal hebben, want het zou zeker een veel betere match kunnen zijn dan wat fans zagen met Jake Hager en Wardlow."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws