Knock-out: Mike Tyson slaat man met honkbalknuppel koud Nieuws
Nieuws

Knock-out: Mike Tyson slaat man met honkbalknuppel koud

Knock-out: Mike Tyson slaat man met honkbalknuppel koud

Afgelopen nacht was "Iron Mike Tyson" een speciale toezichthouder tijdens een AEW wedstrijd tussen Dax Harwoood en Chris Jericho.

Omdat de afgelopen tijd de tegenstanders van Chris Jericho elke keer weer een nieuwe list verzonnen om Jericho aan te vallen met meerdere personen was Iron Mike Tyson aangesteld als toezichthouder om zo de wedstrijd ordelijk te laten verlopen.

Fikse klap

Toen Dax dreigde te verliezen kwamen zijn vriendjes naar de ring echter werden de meeste tegengehouden door vrienden van Chris Jericho. Een man met een honkbalknuppel in zijn hand, was het gelukt om Chris Jericho van achter te benaderen. Echter net voordat hij wilde slaan greep Iron Mike in en sloeg hij de man met een klap Knock-out.

Bij het zien van dit brute geweld dropen de vriendjes van Dax snel af en won uiteindelijk Jericho de wedstrijd en hij vierde daarna met onder meer Iron Mike Tyson feest in de ring!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws