Knock-out: Mike Tyson slaat man met honkbalknuppel koud – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Pro Wrestling / Knock-out: Mike Tyson slaat man met honkbalknuppel koud

Knock-out: Mike Tyson slaat man met honkbalknuppel koud

Afgelopen nacht was “Iron Mike Tyson” een speciale toezichthouder tijdens een AEW wedstrijd tussen Dax Harwoood en Chris Jericho.

Omdat de afgelopen tijd de tegenstanders van Chris Jericho elke keer weer een nieuwe list verzonnen om Jericho aan te vallen met meerdere personen was Iron Mike Tyson aangesteld als toezichthouder om zo de wedstrijd ordelijk te laten verlopen.

Fikse klap

Toen Dax dreigde te verliezen kwamen zijn vriendjes naar de ring echter werden de meeste tegengehouden door vrienden van Chris Jericho. Een man met een honkbalknuppel in zijn hand, was het gelukt om Chris Jericho van achter te benaderen. Echter net voordat hij wilde slaan greep Iron Mike in en sloeg hij de man met een klap Knock-out.

Bij het zien van dit brute geweld dropen de vriendjes van Dax snel af en won uiteindelijk Jericho de wedstrijd en hij vierde daarna met onder meer Iron Mike Tyson feest in de ring!

Bekijk ook

Web van leugens: WWE’s Aleister Black Chapter 2 (video)

De Nederlandse WWE-Superster schittert in de mysterieuze video's.

Risico: Bekende vechter wint illegaal vierman toernooi

Gleison Tibau onthult dat hij een niet-goedgekeurd vierman toernooi heeft gewonnen tijdens het filmen van rapmuziek video.

Respectloos: Nare verrassing voor WWE-superster Mickie James

De verantwoordelijke medewerker is ontslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page