AEW Dynamite: Nieuwe uitdagers voor de World Tag Team Championship
Home / Nieuws / Pro Wrestling / AEW Dynamite: Nieuwe uitdagers voor de World Tag Team Championship

AEW Dynamite: Nieuwe uitdagers voor de World Tag Team Championship

AEW Dynamite: Nieuwe uitdagers voor de World Tag Team Championship

Een week voordat AEW weer van arena naar arena gaat toeren, hebben ze een voorlopige laatste liveaflevering in hun thuisarena laten plaatsvinden.

Er werden nieuwe uitdagers voor de AEW World Tag Team Championship bekend gemaakt en was er een primeur van een main event om het tijdperk van Daily’s Place te sluiten.Op het begin van Dynamite gingen The Young Bucks tegen Eddie Kingston en Penta El Zero Miedo in een non-title match.

De Young Bucks probeerde de match te winnen met hulp van Brandon Cutler, maar dat werkte hun tegen toen Frankie Kazarian Cutler aanviel. Hierdoor kon Penta zijn finisher doen en de wedstrijd winnen. Later in de show werd het bekend gemaakt dat ze hun AEW World Tag Team Championship match volgende week op AEW Road Rager krijgen, de eerste show van AEW buiten Daily’s Place sinds april 2020.

Inner Circle vs Pinnacle gaat door

In de main event van Dynamite ging MJF tegen Sammy Guevara. De twee waren erg aan elkaar gewaagd en konden elkaar niet gewonnen geven. Nadat MJF van Sammy’s finisher uittrapte, kwam Shawn Spears om MJF te helpen. Chris Jericho probeerde Spears te stoppen, maar werd gelijk van achteren aangevallen door Wardlow. Spears sloeg Guevara met een klapstoel terwijl de scheidsrechter afgeleid was, waardoor MJF met hakken over de sloot de wedstrijd kon winnen.

Hieronder staan de volledige resultaten van AEW Dynamite op 30 juni:

  • AEW World Tag Team Championship Eliminator: Eddie Kingston en Penta El Zero Miedo versloegen The Young Bucks (Nick en Matt Jackson) om een AEW World Tag Team Championship match te krijgen voor volgende week.
  • Jungle Boy versloeg Jack Evans.
  • AEW TNT Championship: Miro versloeg Brian Pillman Jr. om de titel te behouden.
  • Britt Baker DMD en Rebel versloegen Nyla Rose en Vickie Guererro.
  • MJF versloeg Sammy Guevara.

AEW Dynamite is iedere woensdagavond te zien op TNT in de VS en op FITE TV in Nederland. Volgende week komt er een Road Rager special met onder andere een face-off tussen Chris Jericho en MJF en The Young Bucks vs Eddie Kingston en Penta El Zero Miedo voor de AEW World Tag Team Championship.

Bekijk ook

UFC’er CM Punk maakt terugkeer naar pro wrestling

De voormalige UFC-vechter Punk zou naar AEW overstappen.

Massale knokpartij tijdens Kross vs. Joe face-to-face voor NXT TakeOver

De laatste loodjes voor NXT TakeOver 36 werden afgelopen nacht gemaakt

Nieuwe Impact World Champion op AEW Rampage

In de eerste aflevering van AEW Rampage waren er drie kampioenschappen op het spel.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page