AEW Dynamite: Kenny Omega verdedigt wereldtitel - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Pro Wrestling / AEW Dynamite: Kenny Omega verdedigt wereldtitel

AEW Dynamite: Kenny Omega verdedigt wereldtitel

Op een speciale Saturday Night Dynamite werd de AEW World Championship verdedigd. En kwam er een uitdaging voor AEW’s Road Rager aflevering. De eerste Dynamite aflevering buiten Daily’s Place sinds 29 april 2020. Nadat Ethan Page een wedstrijd met Bear Bronson won, pakte hij de microfoon. Om te zeggen dat hij niet klaar was met Darby Allin.

Daarbij daagde hij Allin uit voor een coffin match op AEW Road Rager op 7 juli. Nadat ze op Double or Nothing en Dynamite wins uitwisselden. In een coffin match moet de worstelaar zijn tegenstander in een kist brengen en de deur dichtdoen om te winnen. AEW Road Rager is de eerste Dynamite-aflevering dat zich buiten Daily’s Place plaatsvindt sinds 29 april 2020.

AEW World Championship Match

In de main event verdedigde Kenny Omega zijn AEW World Championship tegen Jungle Boy. De teamleden van Omega (The Elite) en Jungle Boy (Jurassic Express) werden voordat de wedstrijd begon van ringside gestuurd. Waardoor de wedstrijd zo eerlijk mogelijk kon verlopen. Echter verliep de match niet te eerlijk. Toen Omega aan de haren van Jungle Boy moest trekken om uit zijn submission hold te komen.

Ook kwam The Elite toch om de match voor Jungle Boy te verstoren, maar voordat ze wat konden doen, kwamen Jurassic Express, Christian Cage en Frankie Kazarian om verdere valsspeelpogingen te voorkomen. Na een finisher van Omega won hij de match om de titel te behouden, waarmee de show eindigde.

Hieronder staan de volledige resultaten van AEW Saturday Night Dynamite op 26 juni:

  • Hangman Page versloeg Powerhouse Hobbs.
  • Matt Sydal versloeg Dante Martin.
  • Ethan Page versloeg Bear Bronson.
  • Kris Statlander versloeg The Bunny.
  • AEW World Championship: Kenny Omega versloeg Jungle Boy om de titel te behouden.

AEW Dynamite is normaliter op woensdagavond te zien op TNT in de VS en FITE TV in Nederland. Vanwege het NBA was Dynamite in juni grotendeels van uitzenddag verplaatst, maar vanaf 30 juni komen ze weer terug op hun normale uitzenddag.

Bekijk ook

‘Deze vechter is beter dan Khabib!’ Manager overtuigd

Ik denk dat hij een van de grootste vechters ooit zal worden

UFC’er CM Punk maakt terugkeer naar pro wrestling

De voormalige UFC-vechter Punk zou naar AEW overstappen.

Massale knokpartij tijdens Kross vs. Joe face-to-face voor NXT TakeOver

De laatste loodjes voor NXT TakeOver 36 werden afgelopen nacht gemaakt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page