STOER: President en bekende MMA-vechter rammen er op los - Vechtsport Info
Home / Nieuws / STOER: President en bekende MMA-vechter rammen er op los

STOER: President en bekende MMA-vechter rammen er op los

President Ramzan Kadyrov en Alexander Emelianenko rammen er op los

Echte mannen van staal, dat is wat we willen laten zien zullen MMA-vechter Alexander Emelianenko en de Tsjetsjeense President Ramzan Kadyrov vast hebben gedacht.

Zowel Emelianenko als Kadyrov zijn beroemd en berucht in eigen land. Emelianenko die de broer is van de bekende Bellator MMA-vechter Fedor Emelianenko is een man om rekening mee te houden, als geduchte tegenstander heeft hij een record van 36 matches waarin 28 winsten en 7 gelden verliezen.

Naast MMA-vechten heeft Emelianenko ook gebokst en kreeg zelfs een stevige les in Aikido van Amerikaanse legende Steven Seagal, die zelf ook veel in het voormalige Oostblok verblijft en zelfs een Russisch paspoort heeft. Maar even terug naar President Kadyrov, hij is een groot liefhebber van vechtsport.

Geen watjes

Zo steunt hij de vechters in zijn land die onder de Akhmat organisatie vechten en is vrienden met en groot aantal bekende vechters zoals Badr Hari en de topbokser en ex-kickbokser Tyrone Spong. Naast dat Kadyrov zijn vechters graag in de watten legt durft hij het ook aan een potje met hen te knokken.

Op Instagram is dan ook te zien dat Emelianenko en President Kadyrov er flink op los rammen. Ziet u het al voor u, Minister President Rutte die een rondje kickbokst tegen Rico Verhoeven, of de Amerikaanse President Trump die een MMA-gevecht aangaat met een bekende UFC-vechter.

Bekijk ook

‘Net zo bekend als Rico Verhoeven’: Italiaanse topkickbokser kiest voor Nederland

Ook op YouTube is de atleet razend populair en dagelijks groeit het aantal volgers met de dag

Beste Kickbokser ooit keert terug naar de ring: ‘275 gevechten’

De Thai die even berucht als beroemd is vocht zijn laatste wedstrijd in oktober 2019

Schoolleraar blaast vecht carrière nieuw leven in: ‘Studenten inspireren’

Het gevecht maakt deel uit van een reeks MMA-competities

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page