STOER: President en bekende MMA-vechter rammen er op los Nieuws
Nieuws

STOER: President en bekende MMA-vechter rammen er op los

STOER: President en bekende MMA-vechter rammen er op los
STOER: President en bekende MMA-vechter rammen er op los

Echte mannen van staal, dat is wat we willen laten zien zullen MMA-vechter Alexander Emelianenko en de Tsjetsjeense President Ramzan Kadyrov vast hebben gedacht.

Zowel Emelianenko als Kadyrov zijn beroemd en berucht in eigen land. Emelianenko die de broer is van de bekende Bellator MMA-vechter Fedor Emelianenko is een man om rekening mee te houden, als geduchte tegenstander heeft hij een record van 36 matches waarin 28 winsten en 7 gelden verliezen.

Naast MMA-vechten heeft Emelianenko ook gebokst en kreeg zelfs een stevige les in Aikido van Amerikaanse legende Steven Seagal, die zelf ook veel in het voormalige Oostblok verblijft en zelfs een Russisch paspoort heeft. Maar even terug naar President Kadyrov, hij is een groot liefhebber van vechtsport.

Geen watjes

Zo steunt hij de vechters in zijn land die onder de Akhmat organisatie vechten en is vrienden met en groot aantal bekende vechters zoals Badr Hari en de topbokser en ex-kickbokser Tyrone Spong. Naast dat Kadyrov zijn vechters graag in de watten legt durft hij het ook aan een potje met hen te knokken.

Op Instagram is dan ook te zien dat Emelianenko en President Kadyrov er flink op los rammen. Ziet u het al voor u, Minister President Rutte die een rondje kickbokst tegen Rico Verhoeven, of de Amerikaanse President Trump die een MMA-gevecht aangaat met een bekende UFC-vechter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws