KAK! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met de buren (video) Nieuws
Nieuws

KAK! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met de buren (video)

KAK! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met de buren (video)

De hond van rijzende UFC-ster Paddy Pimblett had een klein ongelukje in de tuin van de buren. Wat leidde tot hilarische interactie op de camera van de RING deurbel.

We hebben er allemaal al eens mee te maken gehad. Je bent je hond aan het uitlaten wanneer hij plotseling zijn zaken begint te doen op het gazon van je buren, en je bent op dit moment niet voorbereid.

Is dat Paddy The Baddy?

Hetzelfde gebeurde onlangs met Paddy the Baddy, die overrompeld werd toen zijn hond tijdens een nachtelijke wandeling een "slordige poepje" deed op het gazon van een buurman. Bij gebrek aan de middelen om de rommel op te ruimen, koos Pimblett ervoor om bij de buren aan te bellen.

Hij belde aan om de situatie op te lossen, wat leidde tot een gezonde interactie tussen de twee die werd vastgelegd op de Ring-camera van de vrouw, en die dit weekend de ronde deed op sociale media. ,,Ben jij het Paddy", vroeg de vrouw die er wel om kon lachen toen de UFC-vechter het stinkende zaakje uitlegde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws