'Pijnlijk': Sterkste man houdt woord na verliezen bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

'Pijnlijk': Sterkste man houdt woord na verliezen bokswedstrijd

'Pijnlijk': Sterkste man houdt woord na verliezen bokswedstrijd

Eddie Hall heeft een tatoeage laten zetten met de tekst 'De sterkste man ter wereld Hafthor Julius Bjornsson'. De tatoeage is onderdeel van een weddenschap. Waarbij de verliezer van hun bokswedstrijd het stukje inkt moest laten plaatsen.

Een maand nadat 's werelds sterkste man kampioen van 2018, Hafthor Björnsson, Hall versloeg in hun bokswedstrijd, betaalde Hall eindelijk een van zijn schulden. Door het gevecht te verliezen moest deze een tatoeage opgedragen aan Björnsson te laten zetten.

Man van zijn woord

Hall en Björnsson hadden een weddenschap dat de verliezer van hun gevecht een tatoeage zou krijgen met de naam van de ander. Hall's nieuwe tatoeage luidt: ,,'S Werelds sterkste man Hafthor Julius Bjornsson".

De exacte datum waarop Hall de tatoeage heeft gekregen, is niet duidelijk. Hall plaatste op 20 april 2022 de video waarop de tatoeage klaar was op zijn YouTube-kanaal. De tatoeage werd aangebracht op de binnenkant van Halls linkervoet een pijnlijk plekje volgens insiders.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws