ONE FC: Pieter Buist verslaat top tegenstander in Manilla Nieuws
Nieuws

ONE FC: Pieter Buist verslaat top tegenstander in Manilla

ONE FC: Pieter Buist verslaat top tegenstander in Manilla
ONE FC: Pieter Buist verslaat top tegenstander in Manilla

Tijdens het ONE Championship Fire & Fury event vrijdag in The Mall of Asia in Manilla wist MMA-vechter Pieter Buist top vechter Eduard Folayang te verslaan.

Buist stapte op korte termijn in om tegen Folayang die een thuiswedstrijd had in de Filipijnen. De voormalig weltergewicht kampioen bij ONE staat bekend als een geduchte tegenstander met maar liefst 18 gevochten partijen bij de organisatie waar hij er 6 van verloor.

Juiste keuze

De Nederlander en voormalig vuilnisman Buist, die zijn derde gevecht had bij ONE tegen Folayang maakt een bliksem carrière door als prof vechter en sleepte eerder een wereldtitel binnen bij World Fighting League. Met die winst kreeg hij een contract bij het welbekende Bellator aangeboden.

Echter koos Buist voor ONE Championship welke hem tot nu toe een aantal successen opleverde, hij won zowel zijn debuut wedstrijd tegen Kota Shimoishi in mei 2019 en zijn tweede partij tegen Antonio Caruso in oktober van het zelfde jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws