PIELEMOOS: MMA-vechter stopt naakte aanvaller (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / PIELEMOOS: MMA-vechter stopt naakte aanvaller (video)

PIELEMOOS: MMA-vechter stopt naakte aanvaller (video)

Zo af en toe duiken de raarste video’s op via social media. Zo ook vanuit Amerika waar de rellen de meest vreemde situaties voortbrengen.

Amerika is in oorlog met zichzelf sinds de dood van de zwarte George Floyd. Deze werd op brute wijze door een politieagent onder dwang gehouden en stierf. Daarna braken rellen uit, wereldwijde protesten die zelfs in Amsterdam 5.000 man op de been bracht.

Woensdag dook er een video op waarin te zien is dat een naar verluidt verwarde man enkele verdwaalde demonstranten aanvalt. De man alleen gekleed in een paar witte sokken, jaagt behoorlijk schrik aan.

Pielemoos

Waarom de man tot zijn actie overgaat is niet duidelijk, een vreemd gezicht is het wel. Een van de omstanders die tot actie overgaat is duidelijk getraind in worstel of MMA en liegt de man op zijn rug.

Deze krabbelt op en gaat weer tot de aanval over totdat er meerdere personen hem te lijf gaan. Hoe had u gerageeert?

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page