Peter Aerts Drievoudig Wereld Kampioen Vecht Afscheid Partij - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Peter Aerts Drievoudig Wereld Kampioen Vecht Afscheid Partij

Peter Aerts Drievoudig Wereld Kampioen Vecht Afscheid Partij

Peter Aerts neemt het vandaag op tegen de Oekrainer Tsotne Rogava. Nog één keer stapt Peter Aerts zondag in de ring voor een officieel gevecht
Foto: Glory

Peter Aerts Drievoudig Wereld Kampioen Vecht Afscheid Partij

Peter Aerts neemt het vandaag op tegen de Oekrainer Tsotne Rogava. Nog één keer stapt Peter Aerts zondag in de ring voor een officieel gevecht, in zijn laatste en afscheid partij in de kickboks ring.

De drievoudig kampioen K1-fighting  nam al eens eerder afscheid van de wereldtop tijdens het prestigieuze toernooi Glory 13 tegen Rico Verhoeven in het Ariake Colosseum in Tokyo met een nederlaag op punten. Maar nu volgt het afscheid voor eigen publiek. Vandaag is het zover dat ‘The Dutch Lumberjack’, het in de Topsporthal te Almere.

Niet meer over straat

In Japan kan hij niet meer over straat zonder te worden herkend door fans. In Nederland is dat wel anders daar zijn top vechters zoals Peter vaak onherkenbaar door de minimale of geen aandacht die er door de media aan wordt besteed. Neem als voorbeeld grootheden zoals Ernesto Hoost een man die Japan beheerst als een keizer, maar in Nederland pas later erkenning kreeg door zijn top prestaties.

Ambassadeur van de vechtsport

Net als andere grote vechters wil Peter Aerts als ambassadeur van het kickboksen jongeren aan een betere toekomst te helpen. Vechtsport is voor kinderen zeer bevorderlijk goed voor de conditie en de lenigheid. Er zijn veel opkomende vechters en talenten die ook bij Peter Aerts zelf terecht kunnen in zijn sportschool. Wij mogen wel zeggen dat Peter een van de ambassadeurs van de vechtsport is.

Peter Aerts laatste gevecht

Met dit laatste gevecht zal Peter Aerts nog eenmaal laten zien wat een grootheid hij is. Almere zal vandaag op zijn kop staan en vele vechtsport fans trekken. Wij gaan er vanuit dat het een hard gevecht zal worden war tot de laatste minuut door beide vechters gestreden zal worden. En het maakt niet uit of Peter zal winnen vandaag, een waardig afscheid zal het zeker zijn.

Bekijk ook

Kickbokser Mickael Palandre trapt rivaal door touwen ring! 'Harde landing'

Kickbokser trapt rivaal door touwen ring! ‘Harde landing’ (video)

Mickael Palandre trapte zijn tegenstander de Egyptenaar Taha El Mekarem zo hard afgelopen zaterdag

Zoon bokslegende Manny Pacquiao blijft verliezen

Zwarte schaap? Zoon bokslegende blijft verliezen (video)

Ik ben constant aan het trainen

‘Badr als gezamenlijke vijand!’ Overeem over trainen voor gevecht met aartsrivaal

Alistair Overeem maakt zich op voor zijn debuut bij Glory Kickboxing op 8 oktober tegen legende Badr Hari.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page