Peter Aerts de ring in tegen Atakan Arslan op het Mix Fight Championship Nieuws
Nieuws

Peter Aerts de ring in tegen Atakan Arslan op het Mix Fight Championship

Peter Aerts de ring in tegen Atakan Arslan op het Mix Fight Championship

Op het Mixfight Championship in Izmir Turkije staat Peter Aerts tegenover Atakan Arslan!

Peter Aerts tegen Atakan Arslan: K-1 legende Peter Aerts staat tijdens het Mix Fight Championship op 27 januari 2018 Izmir tegenover GLORY veteraan Atakan Arslan die zijn comeback maakt. Aerts is een van de bekendste en beste vechters ter wereld. In de glorie dagen van het kickboksen won de Nederlander drie keer de K-1 World Grand Prix en verguldde hij zijn glorieuze carrière met vele andere titels. Aerts slaagde ook als de enige vechter die de 2.12 m grote reus Semmy Schilt uit een toernooi te slaan. Deze grandioze overwinning deed hij in 2010 op 40-jarige leeftijd. Vandaag is de 47-jarige vechter van wereldklasse nog steeds goed genoeg om te vechten met tegen jongere atleten.

Copyright: ran FIGHTING / Mix Fight Gala
Copyright: ran FIGHTING / Mix Fight Gala

Atakan Arslan: wereldklasse vechter, acteur en supermodel

Atakan Arslan kon niet slechts vijf keer om het wereldkampioenschap te winnen in Muay Thai, maar heeft meer dan 60 titels in zijn professionele carrière verzameld, met inbegrip van de Glory World Series, de K-1 World Grand Prix en vele andere titels. De Turk is in zijn thuisland niet alleen een bekende film- en tv-ster, maar ook erg in trek als model. Als vechter wist hij 51 tegenstanders te verslaan in zijn 58 overwinningen.

"Het model en het beest"

Arslan is 19 jaar jonger dan zijn tegenstander Aerts en zeker de favoriet tegen de oude meester. Maar je moet een ouder wordende tijger nooit onderschatten, vooral als deze Peter Aerts heet en nog steeds goed genoeg is om bomen te hakken en zijn bijnaam The Lumberjack (De Houthakker) eer aan te doen.

Wie zal dit supergevecht winnen? Aerts of Arslan?

Daarnaast komen er enkele van de beste kickboxers in de ring, waaronder de Duitse Arian Sadikovic en Christoph Wunn. Daarnaast in de 150-kg plusklasse de 160 kilo grote kolos Bob Sapp tegen Selcuk Ustabasi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws