Personeel sportschool in Amersfoort vindt giftige slang Nieuws
Nieuws

Personeel sportschool in Amersfoort vindt giftige slang

Personeel sportschool in Amersfoort vindt giftige slang
Personeel sportschool in Amersfoort vindt giftige slang

Het zal je maar gebeuren, je wilt de rommel opruimen bij je sportschool en je staat oog in oog met een giftige slang.

Medewerkers van sportschool Pellikaan in Amersfoort schrokken zich rot toen bleek dat achter hun sportschool een levende Cobra rond bleek te sluipen. De giftige slang kroop vrolijk rond alsof er niets aan de hand was.

Verscholen tussen de rommel werd de exotische verrassing ontdekt. Het gevaarlijke dier was maar liefst 2.5 meter lang. De technische dienst deed de ontdekking en belde bedrijfsleider Dennis Verweij, deze dacht eerst dat het en grap was, maar zegt tegen de Stentor: "Een tuinslang, zeker?, vroeg ik. We nemen elkaar wel vaker in de maling."

Levensgevaarlijk

Toen hij een kijkje ging nemen bleek het inderdaad om een levende slang te gaan. De dierenambulance werd gebeld, en een slangen expert zorgde er voor dat de slang veilig en zonder kleerscheuren werd opgeborgen.

Gelukkig is het niet levensgevaarlijk geweest ofzo en is het allemaal goed afgelopen. Maar we hebben het er nog over en zeiden vanochtend tegen elkaar: ‘Lekker geslapen?’ Het is in elk geval een verhaal waar we om kunnen lachen,” aldus Verweij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws