PER ONGELUK: UFC verraad geheime locatie vecht eiland? Nieuws
Nieuws

PER ONGELUK: UFC verraad geheime locatie vecht eiland?

PER ONGELUK: UFC verraad geheime locatie vecht eiland?
PER ONGELUK: UFC verraad geheime locatie vecht eiland?

Het Ultimate Fighting Championship heeft vier handelsmerken ingediend voor de naam "UFSEA". En het lijkt er op dat dit de geheime locatie voor het beoogde vecht eiland verraad.

Slimmeriken die willen proberen de UFC een hak te zetten door UFC gerelateerde merknamen af te snoepen komen bedrogen uit. De afgelopen periode heeft de Amerikaanse vechtsport organisatie diverse handelsmerken vastgelegd.

Verrassende locatie

Met het verhaal in de wereld gebracht door UFC-president Dana White dat er een heus vecht eiland is gekocht om gevechten te houden. Zijn de speurneuzen op zoek waar dit geheime eiland zou liggen. diverse locaties zijn al gepasseerd, meer een verassende duikt nu op.

De UFC liet de naam "UFSEA" vastleggen. Als je de naam ontleed dan staat en Ultimate Fighting South East Asia, volgens de experts. Dit zou inhouden dat UFC haar ankers dieper uitgooit in Azië waar ONE Championship zo'n beetje de alleenheerser is.

UFSEA

Het is niet bevestigd dat "Fight Island" en "UFSEA" verwant zijn, ondanks de parallellen in de handelsmerkaanvragen. Beiden suggereren echter een offshore-locatie voor toekomstige UFC-evenementen. En wellicht dus in Azië, een eiland voor de kust van Thailand wordt genoemd.

UFC heeft nog geen officiële datum aangekondigd voor een "Fight Island" -debuut, hoewel UFC-vlieggewicht Paige VanZant schreef "naar een eiland bij jou in de buurt komen" in haar bevestiging van een boeking van 11 juli tegen Amanda Ribas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws