Home / Nieuws / Paul Daley over Bellator 183 tegenstander Lorenz Larkin, hij is ver onder mijn niveau!

Paul Daley over Bellator 183 tegenstander Lorenz Larkin, hij is ver onder mijn niveau!

Dat Paul Daley niet echt onder de indruk is van zijn tegenstander Lorenz Larkin voor Bellator 183, steekt hij niet onder stoelen of banken.

Paul Daley over Bellator 183 tegenstander Lorenz Larkin, hij is ver onder mijn niveau!

Paul Daley is bekomen van een eerder verlies tegen Rory MacDonald, en is klaar om op spannende wijze zijn tegenstander Lorenz Larkin te verrassen met een knock-out op Bellator 183. Althans daar zal hij zeker op jagen.

Daley (39-15-2 MMA, 5-2 BMMA), die in mei de Bellator 179-koploper van MacDonald (19-4 MMA, 1-0 BMMA) in de tweede ronde verloor. Paul “Semtex” Daley zei dat hij een meer staand georiënteerd gevecht verwachtte, dus toen MacDonald met hem naar de mat ging, werd hij vanzelfsprekend winnaar, ik kon daar niet tegenop, zei hij.

Daley zal de kans krijgen om terug te komen op het winnende spoor wanneer hij Larkin (18-6 MMA, 0-1 BMMA) op Bellator 183 verslaat, die op 23 september in SAP Center in San Jose, Californië, gehouden wordt. Deze zal op Spike Channel live te zien zijn overigens.

Met beide vechters die nu in Bellator’s weltergewichtafdeling zijn geplaatst, lijkt de match tussen hen echter een natuurlijke pasvorm. Daley zei echter dat het zijn bloed niet zal latenkoken, zoals sommige van zijn andere recente gevechten, en dat is gedeeltelijk te wijten aan Lorenz skillset.

“Natuurlijk heb ik hem gezien in andere gevechten, maar hij was niet echt een man waarvan ik ooit had gedacht waar ik tegen zou vechten, tot hij bij Bellator tekende”, zei Daley. ‘Ik was niet zo geïnteresseerd in hem. Hij is niet zo interessant voor een vechter zoals mij. Ik ben niet echt onder de indruk over het feit dat deze man ongeslagen is, of een ranking hoog heeft weten te houden. Hij is onder het niveau van de vechters waarvan ik gewend ben om tegen te vechten”.

Larkin is voornamelijk een striker, en samen met Daley heeft het paar 40 knockouts in een gecombineerde 57 carriere overwinningen. Daley zei dat hij hoopte dat Larkin zijn opvallende vaardigheden zal testen, omdat er weinig bereid zijn om dat te doen.

Wij hadden eerder een exclusief interview met Paul Daley, lees het hier!

 

 

Bekijk ook

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

OPEN DE SPORTSCHOLEN: ‘wil je weer sporten, teken de petitie’

Over twee weken is het precies een jaar geleden dat de sport in ons land ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page