Pak slaag na slaan willekeurig slachtoffer: 'Karate Kid krijgt karma' Nieuws
Nieuws

Pak slaag na slaan willekeurig slachtoffer: 'Karate Kid krijgt karma'

Pak slaag na slaan willekeurig slachtoffer: 'Karate Kid krijgt karma'

Een jongeman kreeg een flink pak slaag na het slaan van een willekeurig slachtoffer op straat. Een omstander pikte het niet langer en sloeg met één stoot de pestkop knock-out.

De jongeman die schijnbaar zonder aanleiding een man bleef lastig vallen en slaan in Kiev, Oekraïne ontmoette zijn karma toe een omstander ingreep. Deze pikte het niet meer en sprak de onverlaat aan op zijn walgelijke gedrag.

Dan maar knock-out

Waarop de jongen antwoordde aan karate te doen en de man ook wel even een ongenadig pak slaag te zullen geven. Dit had hij beter niet kunnen doen en besloot de omstander uit te halen. Met een directe stoot op de kaak ging de jongen dan ook KO.

Achteraf bleek dat de omstander in de video die deze week viraal ging een amateur bokser te zijn. Alhoewel hij liever niet op straat wilde vechten kon hij niet lager toezien hoe het slachtoffer door de jongen mishandeld werd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws