Painiek! UFC fans vallen naar beneden terwijl tribune het begeeft (video) Nieuws
Nieuws

Painiek! UFC fans vallen naar beneden terwijl tribune het begeeft (video)

Painiek! UFC fans vallen naar beneden terwijl tribune het begeeft (video)

Een angstaanjagend en onverwacht moment vond vandaag plaats op zaterdag bij UFC 289, toen fans naar beneden tuimelden nadat een reling loskwam van zijn positie.

De fans in Vancouver, British Columbia, waren de hele avond enthousiast, maar stonden op het punt om uit hun dak te gaan voor de laatste thuisvechter, Mike Malott, tijdens zijn opkomst naar de kooi.

Bijna onmiddellijk nadat het kenmerkende opkomstlied van Malott, "Fat Lip" van Sum 41, begon te spelen, vieleen rij fans, die zich normaal gesproken in de positie bevonden om high-fives met de vechters te proberen of een close-up Instagram-verhaal te krijgen, naar beneden.

Fans vallen naar beneden als reling instort tijdens UFC 289

Gelukkig liep Malott geen schade op door het vallende metaal en de mensen, en volgens UFC-commentator Jon Anik waren ook de betrokken fans ongedeerd.

De val werd slechts kort getoond tijdens de uitzending van UFC 289, wat tot schokreacties leidde bij een verbaasde gemeenschap van kijkers. Er verschenen echter kort daarna meerdere hoeken van het incident op sociale media.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws