Overval vrouwelijke bokskampioen: 'Ik bleef in zijn ballen slaan' Nieuws
Nieuws

Overval vrouwelijke bokskampioen: 'Ik bleef in zijn ballen slaan'

Overval vrouwelijke bokskampioen: 'Ik bleef in zijn ballen slaan'
Overval vrouwelijke bokskampioen: 'Ik bleef in zijn ballen slaan'

Twee overvallers ontdekten afgelopen weekend dat ze de verkeerde vrouw hadden uitgekozen om mee te rotzooien, toen deze een Golden Gloves-kampioen bleek te zijn.

Het incident gebeurde rond 10.30 uur op zondag in de wijk Wicker Park in Chicago, toen de 26-jarige Claire Quinn op weg was naar Unanimous Boxing Gym op Logan Square om te trainen toen twee mannen haar probeerden te overvallen. Een van de mannen rende weg, terwijl de andere Quinn sloeg en probeerde haar telefoon te pakken, vertelde de politie FOX32.

Quinn vertelde dat een van de mannen haar tegen het hoofd sloeg en schreeuwde "geef me je telefoon, bitch" waardoor ze in de "vecht" modus ging. "Ik bleef maar met mijn rechterhand naar zijn ballen stoten," vertelde Quinn. De bokser kon haar telefoon vasthouden en de man afweren, maar niet zonder gewond te raken in de aanval.

Gewoon weer trainen

Haar trainer, Miguel Martinez, vertelde FOX32 dat Quinn een milde hersenschudding opliep nadat haar hoofd de stoep had geraakt, maar medische behandeling weigerde. Zelfs na de aanval zei Martinez dat Quinn later die ochtend nog steeds naar de Unanimous Boxing Gym op Logan Square ging om te trainen.

De politie van Chicago zegt dat beide aanvallers van Quinn het toneel ontvluchtten in een groene sedan. Er zijn geen arrestaties verricht en het incident wordt nog nader onderzocht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws