OVEREEM ZEGT JA TEGEN UITDAGING VAN NGANNOU Nieuws
Nieuws

OVEREEM ZEGT JA TEGEN UITDAGING VAN NGANNOU

OVEREEM ZEGT JA TEGEN UITDAGING VAN NGANNOU

Het ziet er naar uit dat Alistair Overeem en Francis Ngannou toch samen de ring in stappen!

Francis Ngannou was op zoek naar een nieuwe tegenstander nadat Junior dos Santos eerder was uitgevallen, in zijn zoektocht had 31-jarige Fransman zijn zinnen gezet op Alistair Overeem. Deze heeft nu via twitter laten weten op de uitdaging in te gaan.

Na het uitvallen van zijn tegenstander Junior dos Santos zocht Francis Ngannou naar een nieuwe tegenstander voor UFC 215: Johnson vs Borg en de 31-jarige Fransman had zijn pijlen gericht op Alistair Overeem. Overeem accepteert de uitdaging maar niet tijdens UFC 215. Daar waar andere sites vandaag nog berichtte dat Ngannou niet meer geïnteresseerd was in Overeem blijkt dat nu ineens heel anders te zijn.

Dat beloofd een mooie partij te worden

Ngannou had het liefst al op UFC 215 tegenover Overeem gestaan maar dat wat te vroeg dag voor de voormalige Strikeforce kampioen. Deze heeft meer tijd nodig om zich klaar te maken. Echter gaat er dus wel een gevecht komen en dat zal een knaller worden, naast Overeem was de huidige kampioen Stipe Miocic ook kandidaat voor de partij tegen Ngannou. Overeem was het daar niet mee eens en pakt nu zijn kans om tegen Ngannou te gaan vechten. Wij houden u op de hoogte van het verloop!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws