Verhoeven zeker over doping bij Overeem! 'Kan niet anders' (video) Nieuws
Nieuws

Verhoeven zeker over doping bij Overeem! 'Kan niet anders' (video)

Verhoeven zeker over doping bij Overeem! 'Kan niet anders' (video)

Rico Verhoeven is er van overtuigd dat Alistair Overeem doping heeft gebruikt in zijn wedstrijd tegen Badr Hari vorig jaar.

De Glory wereldkampioen deed zijn uitspraken tijdens de persconferentie vandaag voor Glory Collision 5. Waar bekend gemaakt werd dat Verhoeven zijn titel zal verdedigen tegen Antonio Plazibat, maar Verhoeven voorlopig vanwege een blessure niet kan vechten.

,,Ja, het enige wat ik dacht was weer, nog steeds", zei Verhoeven op de vraag over de doping constatering bij Overeem. ,,Om eerlijk te zijn toen ik hem in de ring zag, dit moet iets anders zijn, hij moet iets uit een flesje hebben gebruikt."

Overeem moet wel doping hebben gebruikt zegt Verhoeven

,,Als je naar Overeem's lichaam kijkt toen hij in de UFC vocht, en tijdens dit gevecht dat was compleet anders. De vraag is waarom hij zo veranderd is, hij zag er totaal anders uit", aldus Verhoeven die nogmaals bevestigde dat het niet klopt.

Bij Overeem werd na de wedstrijd een besmet A-staal gevonden in de ingeleverde urine. Een B-staal onderzoek moet nog uitwijzen of Overeem daadwerkelijk heeft gebruikt. Echter laat die onderzoek volgens fans wel erg lang op zich wachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws