Oudere broer wil in plaats van gestorven bokser de ring in! Nieuws
Nieuws

Oudere broer wil in plaats van gestorven bokser de ring in!

Oudere broer wil in plaats van gestorven bokser de ring in!

Tommy Browne wil tegen Anthony Mundine vechten twee jaar nadat zijn broer stierf

Davey Browne was eerste in de rij om twee jaar geleden tegen Anthony Mundine de ring in te gaan, maar stierf een tragische dood, nadat hij tijdens een gevecht via een zware knockout werd uitgeschakeld. Nu is de oudere broer van Davey, Tommy van plan om een ​​gevecht op te zetten tegen Mundine in Sydney.

Browne heeft al getraind in het fitnesscentrum en boksschool van de Floyd Mayweather in Las Vegas, om zich voor te bereiden op het grootste gevecht in zijn carrière. "Ik heb het contract getekend, ik ben klaar om te vechten, ik wacht gewoon op Anthony," zei Browne.

Hij praat goed, nu is het tijd om te kijken of hij zijn woorden kan nakomen

Ik aarzelde niet om mijn naam op het contract te zetten zodra het werd verzonden, maar ik zit nu al een paar dagen te wachten op antwoord van Mundine". "Ik heb hard getraind, ik ben klaar voor dit gevecht en diep van binnen weet hij het."

Browne's broer de 28-jarige Davey werd op een noodlottige nacht in september 2015 tijdens de 12e ronde in Ingleburn (Australië) gevloerd door de Filippijn Carlo Migali.

Hij kwam in een coma en herstelde nooit, de dood die volgde, een lijkschouwer onderzoek dat zwaar de scheidsrechter bekritiseerde, en aanwezige medische functionarissen voor het niet eerder stoppen van het gevecht.

Davey Browne verloor zijn leven te snel.

Davey is overleden, maar ik heb nu meer dan ooit honger om het te laten slagen zodat hij trots op mij kan zijn, "zei Tommy Browne (34). Elke dag train ik, elke druppel zweet en bloed die eruit komt, hij is mijn motivatie. "Hij zou vechten tegen Mundine een paar jaar geleden, hopelijk krijg ik die kans snel en bereik ik wat hij wilde.

Browne (35-6-2, 13KO) is ongeslagen in zijn afgelopen tien wedstrijden, en heeft regionale titels gewonnen, wat betekent dat de winnaar van zijn voorgestelde gevecht tegen Mundine (47-8, 27KO), een kans zou krijgen tegen de WBO World middengewicht kampioen Billy Joe Saunders.

Tommy is slechts een van de weinige Australiërs die probeert haar naam te maken, "zei Mundine.

"Iedereen weet wie de koning van het boksen is hier, ik heb namen voor alle van hen gemaakt. Tommy is misschien de volgende, hij misschien niet, die wil dat het aan mij ligt". "Mundine is een slechte imitatie van Mayweather. Hij kan in de buurt komen van de de store praat, maar iedereen weet dat er geen andere vergelijking is. Je moet gewoon naar hun verleden kijken.

Hij is knock-out geslagen door Sven Ottke en Garth Wood, en hij is verslagen in zijn laatste gevechten. "Zijn kin is weg en ik zal dat blootleggen als hij met mij in de ring wil staan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws